Mesaj de eroare „stop codul de eroare 0x000000D1"când dezactivați computerul

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 317326 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când se închide computerul care are unul sau mai multe dispozitive de magistrală serială universală (USB), atașat la acesta, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare pe ecran albastru:
Stop 0x000000D1 (0x00000040, 0x00000002, 0x00000000, 0xfc96a9dc)

CAUZĂ

Această problemă poate apărea deoarece OHCI punctul final este imposibil de găsit descriptor de transfer în listă.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, obțineți cel mai recent service pack pentru Windows XP. Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
322389 Cum se obține ultimul Windows XP Service Pack

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este disponibil de la Microsoft. Cu toate acestea, această remediere rapidă este destinată corectării numai problema descrisă în acest articol. Aplicați această remediere rapidă numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume. Această remediere rapidă ar putea primi încercări suplimentare. Prin urmare, dacă nu sunteți grav afectat de această problemă, vă recomandăm să așteptați următoarea actualizare software care conține această remediere rapidă.

Dacă remedierea rapidă este disponibilă pentru descărcare, există o secțiune „Hotfix „descărcare disponibilă în partea de sus a acestui articol din baza de cunoștințe. Dacă nu apare această secțiune, contactați Microsoft Customer Service și asistență pentru a obține remedierea rapidă.

Notă Dacă se produc probleme suplimentare sau dacă orice de depanare sunt necesare, trebuie să creați o solicitare de imagini separate. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru această remediere rapidă specifice. Pentru o listă completă a numerelor de telefon ale Microsoft Customer Service și asistență sau pentru a crea o cerere separată de serviciu, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă "Hotfix formularul „descărcare disponibilă afișează limbile pentru care este disponibilă remedierea rapidă. Dacă nu vedeți limba dvs., este pentru că o remediere rapidă nu este disponibilă pentru acea limbă.

Informații cu privire la fișiere

Versiunea în limba engleză a acestei remedieri trebuie să aibă următoarele atribute de fișier sau o versiune ulterioară:
  Date    Time  Version   Size  File name
  --------------------------------------------------
  06-Feb-02 18:30 5.1.2600.28 15,616 Usbohci.sys
				

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate la începutul acestui articol. Mai întâi, această problemă a fost corectată în Windows XP Service Pack 1.

Proprietă?i

ID articol: 317326 - Ultima examinare: 31 ianuarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbhotfixserver kbqfe kbbug kbenv kberrmsg kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB317326 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:317326

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com