ID articol: 315341
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Important Reinstalarea sistemului de operare Windows sau efectuarea unui upgrade pe loc al sistemului de operare reprezintă un pas de depanare extrem, care trebuie efectuat doar dacă în?elege?i în întregime riscurile și ramificațiile implicate. Dacă decideți să efectuați acest pas, asigurați-vă că aveți suportul media original de instalare Windows XP și că sistemul de operare are o cheie de produs. Dacă nu sunteți familiarizat cu reinstalarea sau repararea sistemului de operare Windows, se recomandă să contactați producătorul computerului pentru a obține ajutor sau să duceți computerul la un centru de asistență.

Acest articol descrie două metode în care se efectuează un upgrade pe loc (reinstalare) de Windows XP. Dacă ați ajuns la acest articol dorind să aflați mai multe informații, utilizați caseta de căutarea din partea de sus a paginii pentru a găsi conținut mai potrivit pentru a vă rezolva problema.

Un upgrade pe loc se mai numește și instalare de reparare. Această operațiune reinstalează Windows XP în același folder de pe computer în care a fost instalat original. Un upgrade pe loc poate fi efectuat dacă instalarea de Windows XP trebuie reparată și este adevărată una dintre următoarele condiții:
 • Este imposibilă pornirea Windows XP în mod protejat. Pentru mai multe informații despre modul în care se pornește computerul cu Windows XP în mod protejat, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  315222 O descriere a opțiunilor de inițializare în Modul protejat din Windows XP
 • Este imposibilă pornirea Windows XP după instalarea unei actualizări de software Microsoft.
 • Există o problemă de registry care este imposibil de rezolvat cu alte instrumente cum ar fi Restabilire sistem. Pentru informații suplimentare despre Restabilire sistem, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
  306084 Cum se restabilește sistemul de operare la o stare anterioară în Windows XP
 • Trebuie să aplicați permisiuni implicite (de fișier și registry) la instalarea Windows XP. Această situație se produce dacă lipsesc programe de fișier sau sunt deteriorate după ce faceți modificări sau actualizări ale computerului sau programelor.
 • Trebuie să înregistrați componente COM și fișiere WFP (Windows File Protection). Această condiție apare din cauza lipsei sau deteriorării unor fișiere de sistem.
 • Trebuie să utilizați programul de instalare Windows Setup pentru a enumera din nou dispozitivele Plug and Play. Aceasta include nivelul de abstractizare hardware (HAL - hardware abstraction layer).
Acest articol este destinat utilizatorilor de computer de nivel intermediar și avansat. Există mai multe linkuri în acest articol care vă conduc la alte articole cu informații suplimentare. Acești pași pot fi mai ușor de urmat dacă mai întâi imprimați articolul.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Depanare

Înainte să porniți o reinstalare, revizuiți articolele de depanare și revizuiți următoarea secțiune „Când nu ar trebui efectuate reinstalarea” pentru a determina dacă este necesară reinstalarea.

Dacă vă simțiți confortabil cu efectuarea depanării, revizuiți următoarele articole din Baza de cunoștințe Microsoft înainte să porniți reinstalarea:
308041 Depanarea complexă a problemelor generale de lansare în Windows XP
326841 Canale Webcast de suport: Windows XP: Depanarea problemelor privind pornirea și închiderea (articolul poate să fie în limba engleză)
307654 Cum se instalează și se utilizează Consola de recuperare în Windows XP
Dacă nu sunteți obișnuit cu depanarea, atunci aveți posibilitatea să continuați cu următoarea secțiune, să solicitați ajutorul cuiva sau să luați legătura cu asistența Microsoft.

Când nu ar trebui reinstalat

O reinstalare poate să nu rezolva problema pe care ați întâlnit-o. Revizuiți această secțiune pentru a vedea dacă o reinstalare este potrivită pentru situația dvs.

Repararea unei componente

Nu efectuați o reinstalare pentru a repara o componentă sau un program care nu este instalat în prezent. Dacă aveți permisiunile necesare, utilizați elementul Adăugare sau eliminare programe din Panoul de control sau reinstalați componenta sau programul în loc să reinstalați Windows. Pentru a deschide Adăugare sau eliminare programe în Windows XP, faceți clic pe Start, pe Panou de control, apoi pe Adăugare sau eliminare programe.

Problemă cu contul de utilizator

Nu efectuați o reinstalare pentru a încerca să rezolvați o problemă cu un cont de utilizator, o parolă sau un profil local. Pentru a stabili dacă problema se referă la un cont de utilizator, o parolă sau un profil local, creați un alt cont de utilizator (dacă aveți permisiunile necesare), apoi faceți log on la acel cont pentru a vedea dacă problema s-a rezolvat. Pentru informații suplimentare privind crearea unui cont nou de utilizator în Windows XP, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
279783 Cum se creează și configurează conturile de utilizator în Windows XP

Restabilirea sistemului

Dacă reinstalați Windows XP, toate punctele de restabilire vor fi eliminate și se va crea un punct de restabilire reper de sistem după terminarea reinstalării. Nu efectuați o reinstalare în cazul în care credeți că va trebui să utilizați Restabilire sistem pentru a aduce computerul la o stare anterioară. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
301224 „Punctele de restabilire” din Restabilire sistem lipsesc sau sunt șterse (articolul poate să fie în limba engleză)

Programe terțe

Nu reinstalați pentru a rezolva o problemă, fișierele și intrările registry provenite de la terți. Contactați producătorul programului terț pentru a rezolva orice problemă.

Probleme de disc

Nu reinstalați în cazul în care credeți că există probleme cu discul. Pentru mai multe informații despre verificarea erorilor de disc, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a le vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
315265 Cum se efectuează verificarea erorilor de disc în Windows XP (articolul poate să fie în limba engleză)
308041 Depanarea complexă a problemelor generale de lansare în Windows XP
De asemenea, aveți posibilitatea să contactați producătorul computerului pentru mai multe informații despre depanarea problemelor de de hard disk.

Dispozitive terțe

Nu reinstalați dacă bănuiți că există o problemă cu un dispozitiv provenind de la terți. Determinați dacă sunt instalate cele mai recente drivere de dispozitiv pentru acel dispozitiv. Contactați producătorul dispozitivului terț pentru a rezolva orice problemă.

Dacă reinstalarea Windows XP rămâne necesară și după revizuirea acestei secțiuni, continuați cu următoarea secțiune.

Înainte de reinstalarea Windows XP

Revizuiți următoarele subiecte înainte să reinstalați Windows XP. Aceste subiecte prezintă multe informații și pot părea complexe, dar lecturarea acestor informații vă va ajuta să înțelegeți clar de ce aveți nevoie și ce trebuie făcut înainte să reinstalați Windows XP.

Cerințe

CD-ul de instalare Windows
Înainte să începeți, trebuie să aveți la dispoziție CD-ul de instalare Windows și cheia de produs. Fără acestea, reinstalarea Windows nu este posibilă. Dacă Windows a fost preinstalat pe computer, contactați producătorul computerului pentru ajutor cu obținerea fișierelor de instalare și a cheii de produs Windows.
Drivere de dispozitiv
Multe dintre driverele de dispozitiv pentru componentele hardware sunt integrate în Windows. Însă, dispozitive cum ar imprimante , monitoare, plăci grafice, plăci de sunet, modemuri, unități externe și scanere, au, de obicei, CD-uri de instalare separate. Dacă nu aveți toate driverele pentru componentele hardware, aveți posibilitatea descărcați-le de pe Internet și scrieți-le pe un CD.

În cazul când computerul necesită un dispozitiv de stocare în masă terț sau un HAL (Hardware Abstraction Layer - Nivel de abstractizare hardware), asigurați-vă că aveți o copie a fișierelor pe o unitate media de stocare separată înainte să începeți reinstalarea.
Internet Explorer 7
Dacă aveți instalat Internet Explorer 7 pe computer, trebuie să îl dezinstalați înainte să reinstalați Windows XP. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
917964 Cum se realizează o instalare de reparare de Windows XP dacă este instalat Internet Explorer 7 (articolul poate să fie în limba engleză)
Programe
Colectați și stocați CD-urile și cheile de produs pentru programele dvs. într-o locație potrivită, astfel încât să le reinstalați după ce reinstalați Windows. Printre aceste programe se pot număra următoarele:
 • Programe Microsoft Office
 • Software antivirus
 • Software de scriere CD-uri
 • Software de la furnizori de Internet
Copierea de rezervă a datelor
Înainte să reinstalați Windows, creați copii de rezervă pentru toate datele importante în altă locație. Printre datele pentru care se pot crea date de rezervă se numără:
 • Documentele mele (documente, imagini, muzică, fișiere video)
 • Foldere de program (date de configurare, date de utilizator)
 • Preferințe
 • Agenda
 • Mesaje de poștă electronică
 • Șabloane de document
 • Macrocomenzi
 • Formulări standard
Copiile de rezervă originale ale fișierelor registry (aflate în folderul %systemroot%\Repair) sunt, de asemenea, înlocuite după terminarea acestei reinstalări. Fișierele registry originale din folderul Repair s-au creat fie la prima pornire Windows XP sau la ultima executare a utilitarului Copiere de rezervă pentru a copia starea de sistem. În cazul în care credeți că trebuie să utilizați copiile de rezervă registry după ce se termină instalarea, copiați aceste fișiere copii de rezervă în altă locație înainte să efectuați reinstalarea.
Setări de rețea
Aveți posibilitatea să restabiliți anumite setări de rețea după ce reinstalați Windows. Înainte să începeți reinstalarea, înregistrați setările de rețea ale computerului astfel încât să poată fi ușor disponibile dacă este necesar acest pas. Printre aceste setări se numără următoarele:
 • Numele computerului
 • Grupul de lucru sau domeniul
 • Setările TCP/IP
Pentru a găsi setările, urmați acești pași:
 1. Pentru a găsi aceste setări, face?i clic pe Start, apoi pe Executare.
 2. Tasta?i control ncpa.cpl în câmpul text Deschidere, apoi faceți clic pe OK.
 3. Faceți clic cu butonul din dreapta pe Conexiune de rețea locală, apoi faceți clic cu butonul din dreapta pe Proprietăți.
 4. Înregistrați setările de rețea.
Informații de la furnizorii de Internet
Pentru a vă asigura că veți avea posibilitatea să vă reconectați la Internet după ce reinstalați Windows, înregistrați informațiile de la furnizorul de Internet. Printre acestea se numără numele de utilizator, parola și numele serverelor de poștă electronică.
Secvența de pornire
Avertisment Această procedură implică modificarea setărilor CMOS (Complementary Metal Oxide Semiconductor) și modificarea setărilor BIOS (Basic Input/Output System). Modificările incorecte făcute în BIOS-ul computerului pot avea ca rezultat probleme grave. Microsoft nu poate garanta rezolvarea problemelor determinate de modificările făcute în BIOS. Modificați setările CMOS pe propriul risc. Setările CMOS și BIOS incorecte sau deteriorate pot provoca probleme de pornire sau de închidere.

Dacă trebuie să reglați secvența de pornire BIOS a computerului pentru a porni de pe CD-ul de instalare, secvența trebuie să fie în următoarea ordine:
 • Unitate CD
 • Hard disk
 • Unitate de dischetă
În timpul pornirii, BIOS-ul caută un disc care are un sistem de operare încărcabil. Pe un computer care are un sistem de operare instalat, acest disc este de obicei hard diskul. BIOS-ul este configurat pentru a căuta discuri pe computer într-o anumită ordine, denumită secvență de pornire. În cazul în care hard diskul computerului este configurat în BIOS ca primul disc din secvența de pornire, computerul pornește utilizând hard diskul și nu caută pe unitatea CD pentru un disc de pornire.

Pentru a configura BIOS-ul să caute un disc de pornire pe o unitate CD înainte să caute un hard disk, urmați pașii:
 1. Reporni?i computerul.
 2. La prima pornire a computerului, va efectua o auto-testare de pornire (POST) Acest test verifică faptul că funcționează toate dispozitivele conectate. Ca parte din testul POST, se verifică și memoria. În timpul testării memoriei, va apărea un mesaj care vă informează despre cum să accesați BIOS-ul. De exemplu, este posibil să vede?i următorul mesaj sau un mesaj similar care explică cum se pornește configurarea BIOS:
  PRESS DEL TO ENTER SETUP
  În acest exemplu, trebuie să apăsați tasta DEL imediat după ce se termină testul de memorie pentru a porni procesul de configurare. Poate fi necesar să apăsați tasta de mai multe ori pentru a vă asigura că accesați configurarea BIOS.

  Sfat Există și alte taste care pot oferi acces la BIOS. Printre acestea se numără:
  • F1
  • F2
  • F10
  • CTRL+ENTER
  • ALT+ENTER
  • CTRL+ALT+ESC
  • CTRL+ALT+INSERT
  Dacă sunteți sigur despre cum să accesați configurarea BIOS, consultați manualul utilizatorului furnizat cu placa de bază.
 3. Căutați setările de secvență de pornire (denumită și secvență de încărcare sau ordine de încărcare). De obicei, aveți posibilitatea să utilizați tastele săgeată pentru a trece prin meniuri și setări.
 4. Când găsiți setarea secvenței de pornire, aveți de obicei posibilitatea să apăsați ENTER pentru a o modifica. Apăsați tasta SEMNUL PLUS (+) sau SEMNUL MINUS (-) până când se selectează unitatea CD ca disc de pornire.

  Sfat Mai multe informații despre modificarea BIOS-ului se pot găsi în manualul utilizatorului. De obicei, conține descrieri ale meniurilor și instrucțiuni despre cum se pot modifica opțiunile. BIOS-ul în sine conține Ajutor contextual cu pași individuali.
 5. După ce ați specificat unitatea CD ca prima locație de căutare a unui disc de pornire, aveți de obicei posibilitatea să apăsați ESC pentru reveni la meniuri. În meniul principal, selectați opțiunea SAVE AND EXIT SETUP sau o opțiune similară. Când apare confirmarea SAVE TO CMOS AND EXIT sau o opțiune similară, selectați YES.
 6. Dacă nu aveți posibilitatea să selectați YES, tastați litera y.

  Notă BIOS utilizează aspectul QWERTY al tastaturii. Dacă setările tastaturii impun alt aspect, va trebui să apăsați tasta Y așa cum apare pe tastatura QWERTY.
 7. După ce închideți instalarea BIOS, computerul ca reporni.
 8. Asigurați-vă că se pornește computerul utilizând unitatea CD. Inserați CD-ul de instalare Windows XP și reporniți computerul. Dacă operațiunea se desfășoară cu succes, aveți posibilitatea să începeți reinstalarea Windows XP.
Dacă nu sunteți confortabil cu efectuarea acestei activități, solicitați ajutorul unei persoane cunoscute. Ca alternativă, contactați asistența Microsoft pentru ajutor cu rezolvarea problemei.
Windows XP preinstalat
Dacă Windows XP a fost preinstalat pe computer, vizualizați următorul articol înainte să continuați reinstalarea:
312369 După reinstalarea, repararea sau efectuarea unui upgrade Windows XP se pot pierde date sau setări de programe (articolul poate să fie în limba engleză)
Notă Dacă Windows XP a fost preinstalat pe computer, este posibil să nu existe opțiunea Reparare necesară în timpul procesului de reinstalare. Contactați producătorul computerului pentru a vă asigura că ave?i CD-ul de instalare pentru o instalare de reparare.
Windows XP Service Pack 2
Dacă este deja instalat pe computer Windows XP Service Pack 2 (SP2), trebuie să reinstalați SP2 după ce reinstalați Windows XP. Un mod de a face aceasta este să combinați fișierele SP2 cu fi?ierele Windows XP și să le reinstalați în același timp. Urmați linkurile din această secțiune pentru a încerca această metodă.

Notă Există, de asemenea, două metode pentru a reinstala SP2 separat după ce ați reinstalat Windows XP. Aveți posibilitatea să găsiți două metode în secțiunea „După reinstalarea Windows XP”.

Notă Pachetele service pack sunt cumulative. Fiecare service pack nou conține toate remedierile incluse cu cel anterior și toate remedierile noi. Nu este necesar să instalați o versiune anterioară a unui service pack înainte să instalați versiunea cea mai recentă. De exemplu, este necesar să reinstalați numai Windows XP Service Pack 2 (SP2), nu trebuie să instalați Windows XP Service Pack 1a (SP1a).

Reinstalați Windows XP

Pentru a reinstala Windows XP, încercați oricare dintre următoarele metode. Dacă prima metodănu funcționează, încercați-o pe a doua.

Notă Este bine să vă deconectați de la Internet în timpul instalării. Acest lucru ajută la protejarea împotriva utilizatorilor rău intenționați.

Metoda 1: Porniți reinstalarea din Windows XP

Pentru a reinstala Windows XP utilizând CD-ul Windows XP, urmați acești pași:
 1. Porniți computerul.
 2. Inserați CD-ul Windows XP în unitatea CD sau DVD a computerului.
 3. Pe pagina de bun venit la Windows XP, faceți clic pe Install Windows XP.
 4. În pagina Welcome to Windows Setup, faceți clic pe Upgrade (Recommended) în caseta Installation Type (dacă nu este deja selectată), apoi faceți clic pe Next.
 5. Pe pagina License Agreement, faceți clic pe I accept this agreement, apoi faceți clic pe Next.
 6. În pagina Your Product Key, tastați cheia de 25 caractere a produsului în casetele Product key, apoi faceți clic pe Next.
 7. În pagina Get Updated Setup Files, selectați opțiunea dorită, apoi faceți clic pe Next.
 8. Urmați instrucțiunile care apar pe ecran pentru a reinstala Windows XP.
Dacă ați terminat cu succes reinstalarea, felicitări. Aproape ați terminat. Continuați cu secțiunea „După reinstalarea Windows XP” pentru a termina.

Dacă ați primit o eroare sau dacă reinstalarea nu s-a terminat, continuați cu metoda 2.

Metoda 2: Reparați instalarea Windows XP pornind computerul de pe CD-ul Windows XP

Notă Dacă Windows XP a fost preinstalat pe computer, poate fi necesar CD-ul de instalare pentru reinstalare. Contactați producătorul computerului pentru a vă asigura că aveți CD-ul de instalare pentru o instalare de reparare.

Pentru a reinstala Windows XP pornind computerul de pe CD-ul Windows XP, urmați acești pași:
 1. Introduceți CD-ul cu Windows XP în unitatea CD sau DVD a computerului, apoi reporniți computerul.
 2. Când apare mesajul „Press any key to boot from CD” (Apăsați orice tastă pentru a inițializa de pe CD) pe ecran, apăsați o tastă pentru a porni computerul de pe CD-ul Windows XP.
 3. Va apărea următorul mesaj pe ecranul Welcome to Setup (Bun venit la instalare):
  This portion of the Setup program prepares Microsoft Windows XP to run on your computer: To setup Windows XP now, press ENTER. Pentru a repara instalarea Windows XP utilizând Consola de recuperare, apăsați R. To quit Setup without installing Windows XP, press F3.
 4. Apăsați ENTER pentru a instala Windows XP.
 5. Pe ecranul Windows XP Licensing Agreement (Acord de licență Windows XP), apăsați F8 pentru a accepta acordul de licență.
 6. Asigurați-vă că instalarea curentă de Windows XP este selectată în casetă, apoi apăsați R pentru a repara Windows XP.
 7. Urmați instrucțiunile care apar pe ecran pentru a reinstala Windows XP. După ce reparați Windows XP, poate fi necesar să reactivați copia de Windows XP. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
  310064 Cum se depanează problemele de instalare când faceți upgrade de la Windows 98 sau Windows Millennium Edition la Windows XP
Dacă ați terminat cu succes reinstalarea, felicitări. Aproape ați terminat. Continuați cu secțiunea „După reinstalarea Windows XP” pentru a termina.

Dacă ați primit o eroare sau dacă reinstalarea nu s-a terminat, atunci, din păcate, acest articol nu a rezolvat problema. Pentru următorii pași, se recomandă să solicitați ajutor din partea unui cunoscut. Ca alternativă, contactați asistența Microsoft pentru ajutor cu rezolvarea problemei.

După reinstalarea Windows XP

După ce terminați reinstalarea, parcurgeți următoarele activități finale.

Notă Se recomandă, de asemenea, să activați paravanul de protecție în Internet Explorer. Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
283673 Cum pot activa sau dezactiva paravanul de protecție în Windows XP Service Pack 2 sau versiunile anterioare?

Reinstalarea Windows XP Service Pack 2

Dacă s-a instalat Windows XP Service Pack 2 (SP2) pe computer înainte de reinstalarea Windows XP, trebuie să reinstalați SP2. Dacă nu ați reinstalat deja SP2 din Windows XP în secțiunea anterioară, utilizați una dintre următoarele metode pentru a reinstala SP2 acum.
Metoda 1: Obțineți CD-ul cu pachetul service pack și reinstalați pachetul după ce reinstalați Windows XP
Pentru a comanda Windows Service Pack 2 pe CD, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/windowsxp/downloads/updates/sp2/cdorder/en_us/default.mspx
Metoda 2: Descărcați pachetul service pack după ce reinstalați Windows XP
Pentru mai multe informații, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a-l vedea în Baza de cunoștințe Microsoft:
322389 Cum se obține cel mai recent Service pack pentru Windows XP

Reinstalați toate actualizările în Windows

După ce reinstalați Windows XP, trebuie să reinstalați și toate actualizările Windows. Pentru a reinstala actualizările Windows, vizitați următorul site Web al Microsoft:
http://update.microsoft.com

Reinstalați Internet Explorer 7

Când Windows XP este reparat și se execută corect, reinstalați Internet Explorer 7. Pentru aceasta, va fi necesar pachetul de instalare Internet Explorer 7. Pachetul este disponibil prin Windows Update. De asemenea, pachetul de instalare poate să se afle încă pe computer de la prima instalare Internet Explorer 7. Găsiți pachetul de instalare în folderul în care ați salvat fișierele și reinstalați programul.

Notă Acest pachet se poate afla în folderul Fișiere Internet temporare. Dacă nu găsiți pachetul de instalare Internet Explorer 7, vizitați următorul site Web Microsoft pentru a obține acest pachet:
http://www.microsoft.com/romania/windows/internet-explorer/default.aspx
Pentru a vă conecta la site-ul de descărcări Microsoft, trebuie să aveți un browser Web funcțional. Dacă Internet Explorer 6 nu funcționează pe computer după ce dezinstalați Internet Explorer 7, nu aveți posibilitatea să descărcați pachetul de instalare Internet Explorer 7. De aceea. va trebui să utilizați un computer care are un browser Web funcțional pentru a descărca pachetul de instalare Internet Explorer 7. Apoi, utilizați o unitate de rețea partajată pentru a instala programul pe computerul reparat. Dacă nu se poate utiliza o rețea partajată pentru acest scop, copiați pachetul de instalare Internet Explorer 7 pe un CD, apoi instalați Internet Explorer 7 pe computerul reparat de pe CD.

Dacă ați avut probleme cu parcurgerea acestor pași finali, atunci, din păcate, acest conținut nu vă poate ajuta mai mult. Deci, se recomandă să cereți ajutorul altui utilizator sau să contactați asistența.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre depanarea unor probleme specifice de instalare Windows XP, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
312369 După reinstalarea, repararea sau efectuarea unui upgrade Windows XP se pot pierde date sau setări de programe (articolul poate să fie în limba engleză)
312368 După reinstalarea, repararea sau upgrade-ul Windows XP, se pot pierde date (articolul poate să fie în limba engleză)
Pentru mai multe informații despre programul de instalare Windows XP, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în Baza de cunoștințe Microsoft:
286463 Notele de lansare ale programului de instalare Windows XP conținute în fișierul Pro.txt (articolul poate să fie în limba engleză)
306824 Note de lansare ale programului de instalare Windows XP conținute în fișierul Home.txt
286647 Conținutul fișierului Windows XP Read1st.txt (articolul poate să fie în limba engleză)

Proprietă?i

ID articol: 315341 - Ultima examinare: 3 februarie 2011 - Revizie: 6.3
Cuvinte cheie: 
kbexpertiseinter kbresolve kbfirewall kbhowto kbenv kbinfo ocsso KB315341

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com