Με την απαλοιφή του αρχείου σελιδοποίησης των Windows κατά τον τερματισμό λειτουργίας

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 314834 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για μια έκδοση αυτού του άρθρου που αφορά τα Microsoft Windows 2000, ανατρέξτε στο άρθρο182086.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο τεκμηριώνει τη μέθοδο για την απαλοιφή των Windows σελιδοποίησης (Pagefile.sys) αρχείων κατά τη διαδικασία τερματισμού λειτουργίας, ώστε να μη ασφαλή δεδομένα δεν περιέχεται στο αρχείο σελιδοποίησης, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία τερματισμού λειτουργίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΕάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, μπορεί να αυξηθεί ο χρόνος τερματισμού λειτουργίας.

Περισσότερες πληροφορίες

Ορισμένα προγράμματα άλλων κατασκευαστών μπορεί να αποθηκεύσει προσωρινά τους κωδικούς πρόσβασης χωρίς κρυπτογράφηση (απλού κειμένου) ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες στη μνήμη. Λόγω της αρχιτεκτονικής εικονικής μνήμης των Windows, οι πληροφορίες αυτές μπορεί να υπάρχει στο αρχείο σελιδοποίησης.

Παρόλο που η απαλοιφή του αρχείου σελιδοποίησης δεν είναι κατάλληλο υποκατάστατο για φυσική ασφάλεια ενός υπολογιστή, ίσως θελήσετε να το κάνετε αυτό, για να αυξήσετε την ασφάλεια των δεδομένων σε έναν υπολογιστή, ενώ δεν εκτελείται το Windows.

ΣημαντικόΑυτή ενότητα, μέθοδο ή εργασία περιέχει βήματα που θα σας πληροφορήσει πώς να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Κατά συνέπεια, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τα εξής βήματα. Για επιπλέον προστασία, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας του μητρώου προτού το τροποποιήσετε. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
322756Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows
Για να μας καταργήστε το αρχείο κατά τον τερματισμό λειτουργίας σελιδοποίησης για παράθυρα, Μετάβαση στο "Αυτόματη επίλυση (Fix it for me)"ενότητα. Εάν προτιμάτε να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε στο "Επίλυση από το χρήστη (Let me fix it myself)"ενότητα.

Αυτόματη επίλυση (Fix it for me)Για να επιδιορθώσετε αυτόματα το πρόβλημα, κάντε κλικ στοΕπίλυσηκουμπί "ή" σύνδεση ". Κάντε κλικΕκτέλεσηΣτοΛήψη αρχείουτο παράθυρο διαλόγου και, ακολουθήστε τα βήματα για τη διόρθωση του οδηγού.


Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Microsoft Fix it 50463


ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
 • Ο οδηγός αυτός ενδέχεται να είναι διαθέσιμος μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επιδιόρθωση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν βρίσκεστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την αυτόματη επίλυση σε μια μονάδα δίσκου flash ή σε ένα CD και εκτελέστε την αργότερα στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στο "Επιλύθηκε το πρόβλημα;?"ενότητα.Επίλυση από το χρήστη (Let me fix it myself)


 1. Ξεκινήστε τον επεξεργαστή μητρώου (registry editor) (Regedt32.exe).
 2. Αλλάξτε την τιμή δεδομένων τηςClearPageFileAtShutdownη τιμή στο ακόλουθο κλειδί μητρώου στην τιμή1:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
  Εάν η τιμή δεν υπάρχει, προσθέστε την ακόλουθη τιμή:
  Η τιμή ονόματος: ClearPageFileAtShutdown
  Η τιμή Type: REG_DWORD
  Τιμή: 1
Αυτή η αλλαγή δεν εφαρμόζεται μέχρι να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη Διαχείριση περιόδου λειτουργίας της Διαχείρισης παραμέτρων, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
102985Εγγραφές CurrentControlSet REG: PART 2: SessionManager

Επιλύθηκε το πρόβλημα;?

 • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το πρόβλημα. Εάν το πρόβλημα επιλύθηκε, έχετε τελειώσει με αυτήν την ενότητα. Εάν το πρόβλημα δεν διορθωθεί, μπορείτε ναΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
 • Θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα οποιαδήποτε σχόλιά σας. Για να παρέχετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν προβλήματα με αυτήν τη λύση, Παρακαλώ αφήστε ένα σχόλιο στο το "Αυτόματη επίλυση (Fix it for me)"ημερολόγιο Web ή να μας στείλετε έναΔιεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 314834 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Professional
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbenv kbinfo kbsecurity kbmsifixme kbfixme kbmt KB314834 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:314834

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com