Ultimele Windows XP listă notificare de compatibilități hardware

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 314062 - View products that this article applies to.
Pentru un Windows 2000 și o versiune de Microsoft Windows NT a acestui articol, consultați 131303.

Măriți totul | Reduceți totul

REZUMAT

Acest articol descrie ceea ce este Microsoft Windows compatibilitatea Listă tabel Hardware (HCL), și oferă un link la Microsoft site Web unde puteți vizualiza cea mai recentă HCL.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

HCL listează computere și componente hardware de calculator care au fost testate pe scară largă cu produse Windows pentru stabilitatea și compatibilitate. Grupul de serviciile de suport Microsoft utilizează HCL pentru a identifica computere și componente care sunt acceptate pentru utilizare cu sistemul de operare Windows.

Înainte să instalați Microsoft Windows XP pe un computer, verificați HCL să vă asigurați-vă că computerul este certificată de Microsoft ca Windows-compatibil.

Pentru a obține cele mai recente Listă tabel Windows HCL, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/whdc/HCl/default.mspx
Pentru a găsi informa?ii suplimentare despre compatibilitatea hardware și software în Windows XP, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.windowsmarketplace.com

Proprietă?i

ID articol: 314062 - Ultima examinare: 7 mai 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Cuvinte cheie: 
kbPubTypeKC kbenv kbhardware kbinfo kbmt KB314062 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:314062

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com