A Windows XP rendszer legújabb hardverkompatibilitási listája

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 314062 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A jelen cikkben leírtak Microsoft Windows 2000 és Microsoft Windows NT rendszerre vonatkozó változatát a következő cikkben találja: 131303 (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.).
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikkből megtudhatja, mire szolgál a Microsoft Windows hardverkompatibilitási listája (HCL), valamint a Microsoft webhelyére mutató hivatkozást is talál, ahol megtekintheti a legújabb listát.

További információ

A listán azok a számítógépek és hardverösszetevők találhatók, amelyeket a Windows termékekkel alaposan teszteltek stabilitási és kompatibilitási szempontból. A Microsoft terméktámogatási szolgáltató csoportja a lista segítségével állapítja meg, hogy mely számítógépek és összetevők használata támogatott a Windows operációs rendszerrel.

A Microsoft Windows XP számítógépre való telepítése előtt a hardverkompatibilitási listán ellenőrizheti, hogy a Microsoft támogatja-e a Windows rendszer használatát a számítógépen.

A Windows legújabb kiadású hardverkompatibilitási listája a Microsoft következő webhelyén szerezhető be:
http://www.microsoft.com/whdc/hcl/default.mspx
A Windows XP rendszer hardver- és szoftverkompatibilitásával kapcsolatos további információt a Microsoft következő webhelyén talál:
http://www.windowsmarketplace.com

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 314062 - Utolsó ellenőrzés: 2011. május 13. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbPubTypeKC kbenv kbhardware kbinfo KB314062
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com