Er ontbreken gegevens of programma-instellingen nadat een Upgrade naar Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 312942 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is gearchiveerd. Het wordt aangeboden in de huidige vorm en wordt niet meer bijgewerkt.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De volgende problemen kunnen optreden wanneer u een upgrade uitvoert van Microsoft Windows 98 of Microsoft Windows Millennium Edition (ME) naar Windows XP:
 • Het kan volgende fout bericht aan het einde van Setup
  Een fout is opgetreden tijdens het maken van een account voorgebruikersnaam.

  Gebruikers instellingen gaan verloren.
  waargebruikersnaamis uw gebruikersnaam Windows dat met een punt eindigt.
 • Er kunnen gegevens die zijn opgeslagen in uw gebruikers profiel map na de upgrade zijn verdwenen. Dit kan ookStartmenu snel koppelingen naar items in de map opstarten, items in de map Bureau blad e-mailberichten of documenten, afbeeldingen of muziek bestanden die zijn opgeslagen in de map Mijn documenten.
 • Als u klikt opNee, deze stap overslaan en doorgaan met de installatie van Windowsin deBijgewerkte installatiebestanden downloadenhet dialoog venster tijdens de installatie verschijnt het volgende foutbericht aan het einde van Setup:
  Een fout is opgetreden tijdens het maken van een account voorgebruikersnaam.

  Gebruikers instellingen gaan verloren.
  waargebruikersnaamis uw gebruikersnaam Windows dat met een punt eindigt.
 • Als u klikt opJa, download de bijgewerkte Setup-bestanden (aanbevolen)in deBijgewerkte installatiebestanden downloadenhet dialoog venster tijdens de installatie verschijnt het volgende bericht tijdens de installatie:
  Compatibele namen
  Setup heeft nieuwe namen.
  Namen die speciale tekens bevatten, die te lang zijn of een speciale betekenis hebben in Windows als niet-compatibel worden beschouwd en moeten worden gewijzigd.
  Setup heeft nieuwe namen. De voorgestelde naam accepteren en doorgaan met setup, klikt u op volgende. Een naam wilt wijzigen, selecteert u het en klik vervolgens op wijzigen.
 • Er kunnen gegevens die zijn opgeslagen in uw gebruikers profiel map na de upgrade zijn verdwenen. Dit kan ookStartmenu snel koppelingen naar items in de map opstarten, items in de map Bureau blad e-mailberichten of documenten, afbeeldingen of muziek bestanden die zijn opgeslagen in de map Mijn documenten.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als uw gebruikersnaam in Windows 98 of Windows Me eindigt met een punt (.).

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, klikt u opJa, download de bijgewerkte Setup-bestanden (aanbevolen)in deBijgewerkte installatiebestanden downloadentijdens Setup en klik vervolgens in het dialoog vensterVolgende. Setup wordt gevraagd compatibele namen op te geven. De voorgestelde naam accepteren en doorgaan met Setup, klikt u opVolgende. Een naam wilt wijzigen, selecteert u deze en klik vervolgens opWijzigen.

Workaround

Om dit probleem te omzeilen als u hebt gekliktNee, deze stap overslaan en doorgaan met de installatie van Windowsin deBijgewerkte installatiebestanden downloadenhet dialoog venster tijdens de installatie van een selectie vakje voor een map User~tmp.@01 in de hoofdmap van het station waarop Windows is geïnstalleerd. Als u een ontbrekende gebruikers account map in de map User~tmp.@01 bestaat, maar kan niet worden geopend in Windows XP (omdat de mapnaam eindigt met een punt (.)), de naam van de map vanaf een opdrachtprompt met de 8. 3-bestands naam zodat het kan worden geopend in deze Computer of Windows Verkenner:
 1. Klik opStart, en klik vervolgens opUitvoeren.
 2. Typecmd, en klik vervolgens opOK.
 3. Typecd\, en druk vervolgens op ENTER.
 4. Typecd\user~Temp.@01, en druk vervolgens op ENTER.
 5. Type/x dir, en druk vervolgens op ENTER. Opmerking de korte bestandsnaam voor de map gebruikers account. Bijvoorbeeld, de korte naam voor "gebruikersnaam, II." mogelijk "USERNA ~ 1 '.
 6. Typeren userna ~ 1 gebruikers naam, en druk op ENTER
 7. Typeafsluiten, en druk vervolgens op ENTER.
 8. Klik opStart, en klik vervolgens opUitvoeren.
 9. Type%homedrive%\User~tmp.@01\username, en klik vervolgens opOK. Deze map en submappen moeten de bestanden uit de ontbrekende gebruikersaccount bevatten.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit is een probleem in de Microsoft-producten die aan het begin van dit artikel worden vermeld.

Meer informatie

Als u geen toegang de gebruikers profiel map in Windows XP tot omdat de mapnaam met een punt (.), eindigt wanneer u probeert toegang te krijgen tot de gebruikers profiel map in Windows Verkenner, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
User~tmp.01
c:\User~Temp.@01\User naam verwijst naar een locatie die niet beschikbaar is. Het kan zijn op een harde schijf op deze computer of op een net werk.
Controleren om ervoor te zorgen dat de schijf juist is geplaatst, of u bent verbonden met Internet of het net werk en probeer het opnieuw.
Als deze nog niet gevonden is, is de informatie mogelijk is naar een andere locatie verplaatst.
Als u probeert te wijzigen van de gebruikers profiel map in Windows Verkenner, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
Fout bij hernoemen bestand of map
Bestands naam niet wijzigen: kan niet lezen uit het bronbestand of schijf.

Eigenschappen

Artikel ID: 312942 - Laatste beoordeling: zondag 28 december 2014 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbnosurvey kbarchive kbhotfixserver kbqfe kbenv kbprb kbui kbmt KB312942 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 312942

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com