Artikel-id: 312370 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

Något av följande problem uppstå:
  • Doesnot din höghastighets-Universal Serial Bus (USB) 2.0-enhet fungerar i höghastighetsläge.
  • Om du ansluter en höghastighets-USB 2.0-enhet kan få du anyof följande varningar:
    Allmänt USB-nav är aHI-SPEED USB-enhet och kommer att fungera med nedsatt hastighet när den ansluts till anon-HI-SPEED-portar.

    HÖGHASTIGHETS-USB-enhet är ansluten till icke-HÖGHASTIGHETS-Usbhub-objektet. En HÖGHASTIGHETS-USB-enheten är ansluten till ett icke-HÖGHASTIGHETS-USB-hubb.
  • Enhanced Host Controller Interface-compliant(EHCI-compliant) USB-värdstyrenhet visas i Enhetshanteraren med anexclamation i en gul cirkel, eller med statuskod 28.

Orsak

Problemen kan uppstå eftersom Windows XP inte har stöd för EHCI-värdstyrenheter.

Lösning

Lös problemet genom att skaffa den senaste service Packet för Windows XP. Om du vill veta mer klickar du på följande artikelnummer och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
322389 Skaffa den senaste Service Pack-versionen för Windows XP

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller". Det här problemet korrigerades först i Windows XP Service Pack 1.

Egenskaper

Artikel-id: 312370 - Senaste granskning: den 29 april 2014 - Revision: 1.0
Informationen i denna artikel gäller:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional Edition
Nyckelord: 
kbhotfixserver kbqfe kbpubtypekc kbenv kbappcompatibility kbbug kbfix kboswin2000fix kbwinxpsp1fix kbmt KB312370 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 312370

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com