Cikk azonosítója: 312370 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

Az alábbi jelenségeket tapasztalhatja:
  • A nagysebességű USB 2.0 rendszerű eszköz nem működik nagysebességű üzemmódban.
  • Egy nagysebességű USB 2.0 rendszerű eszköz üzembe helyezése az alábbi figyelmeztetések valamelyikének megjelenésével járhat:
    Az eszköz (Általános USB hub) nagy sebességű USB-eszköz, és kisebb sebességgel fog működni, ha nem nagy sebességű porthoz csatlakoztatja.

    Nagy sebességű USB-eszköz van nem nagy sebességű USB-hubhoz csatlakoztatva. Nagy sebességű USB-eszköz van csatlakoztatva egy nem nagy sebességű USB-hubhoz.
  • Egy EHCI szabványnak megfelelő USB állomásvezérlő egy sárga körbe ágyazott felkiáltójelet ábrázoló ikonnal vagy a 28-as állapotkóddal jelenik meg az Eszközkezelőben.

Oka

A jelenségek oka, hogy a Windows XP nem támogatja az EHCI rendszerű állomásvezérlőket.

A megoldás

A probléma megoldásához szerezze be a legfrissebb Windows XP szervizcsomagot. További információt a Microsoft tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
322389 A legfrissebb Windows XP szervizcsomag beszerzése

Állapot

A Microsoft megerősítette a hiba létezését a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben. A probléma első javítása a Windows XP Service Pack 1 szervizcsomagban jelent meg.

További információ

Az USB 2.0 szabvány támogatásáról további információkat talál a Microsoft következő webhelyén:
http://www.microsoft.com/whdc/default.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 312370 - Utolsó ellenőrzés: 2013. június 7. - Verziószám: 3.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbqfe kbhotfixserver kbenv kbappcompatibility kbbug kbfix kboswin2000fix kbWinXPsp1fix KB312370
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com