Foutbericht: Setup kan niet doorgaan. Neem contact op met Microsoft Technische ondersteuning

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 311442 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is eerder gepubliceerd onder NL311442
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u een upgrade naar Windows XP probeert uit te voeren, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
Onherstelbare fout
Setup kan niet doorgaan. Neem contact op met Microsoft Technische ondersteuning (Fout: 3E6h)

Oplossing

Ga als volgt te werk om dit probleem te omzeilen:
 1. Verwijder System Restore Remover Pro van Definition Software (als deze software is geïnstalleerd). Verwijder deze software met behulp van het onderdeel Software in het Configuratiescherm. Nadat u System Restore Remover Pro hebt verwijderd, installeert u Windows XP opnieuw. Als System Restore Remover Pro niet is geïnstalleerd of als het verwijderen ervan het probleem niet oplost, gaat u door met stap 2. Als het probleem wel is opgelost, hoeft u de resterende stappen niet uit te voeren.
 2. Verwijder Intuit Quickbooks als dit is geïnstalleerd. Verwijder deze software met behulp van het onderdeel Software in het Configuratiescherm. Nadat u Quickbooks hebt verwijderd, installeert u Windows XP opnieuw. Als Quickbooks niet is geïnstalleerd of als het verwijderen van Quickbooks het probleem niet oplost, gaat u verder met stap 3. Als daarmee het probleem is opgelost, kunt u de resterende stappen overslaan.
 3. Wijzig de naam van de bestanden Config.sys en Autoexec.bat en installeer Windows XP opnieuw. Zie het onderwerp 'de naam van een bestand of map wijzigen' in Help en ondersteuning voor informatie over het wijzigen van bestandsnamen.
 4. Verwijder alle externe hardware die niet nodig is om de computer te starten. Daartoe behoren scanners, USB-luidsprekers, digitale camera's, printers, enzovoort.
 5. Start de computer schoon op onder Microsoft Windows 98, Microsoft Windows 98 Tweede editie of Microsoft Windows Millennium Edition (ME) en installeer Windows XP opnieuw. Raadpleeg voor meer informatie over het schoon opstarten van Windows 98 het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  192926 Problemen in Windows 98 oplossen door het systeem schoon op te starten
  Raadpleeg voor meer informatie over het schoon opstarten van Windows ME het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  267288 Windows Millennium Edition schoon opstarten

Meer informatie

De niet-Microsoft-producten die in dit artikel worden vermeld, worden vervaardigd door fabrikanten die geheel onafhankelijk zijn van Microsoft. Microsoft verleent dan ook geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of de betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 311442 - Laatste beoordeling: vrijdag 7 april 2006 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional Edition
Trefwoorden: 
kbqfe kbhotfixserver kb3rdparty kbenv kberrmsg kbprb kbsetup KB311442

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com