Cikk azonosítója: 310994 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.

Továbbra is a Windows biztonsági frissítések fogadására, ellenőrizze, hogy fut a Windows XP Service Pack 3 (SP3). További információért olvassa el a Microsoft weblap:A Windows egyes verzióiban lezárta támogatása

Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Windows XP telepítő rendszerindító lemezeinek, de letölthetők a Microsofttól beszerezhető. A telepítő rendszerindító lemezeinek biztosítjuk, hogy a telepítő program futtatható rendszerindításra alkalmas CD-ROM-ot nem használó számítógépeken. Ha el lehet indítani a számítógépet, a CD-ROM lemezről vagy egy hálózati telepítés, ajánlott e telepítési módszerek inkább használni.

Jövőbeli termékek már nem fogják támogatni a telepítő rendszerindító lemezeinek használatával telepítést. A jövőbeli Microsoft operációs rendszerek telepítési CD-meghajtóról vagy a PXE-rendszerindítást végezni a hálózatról történő van szükség. Indítsa el a PXE használatával kapcsolatban további információt, keresse fel a PXE alapú Távtelepítés rendszerkövetelményei a weblapon a Microsoft TechNet webhelyen.

A csere lemez beszerzése

Click here to show/hide solution

Aki le kell töltenie a telepítő lemezek?

Click here to show/hide solution

Műveletek végrehajtásával töltheti le, hozzon létre, és a telepítő lemezek használata

Vannak hat a Windows XP telepítő rendszerindító hajlékonylemez. Meg kell a fájlok és a hozzáférés a CD-t tartalmazó lemezek illesztőprogramok meghajtó és a telepítés megkezdéséhez.

1. Lépés: Töltse le a telepítő lemez

Click here to show/hide solution

2. Lépés: Futtassa a telepítőprogramot lemez a Telepítőlemezek készítése

Click here to show/hide solution

3. Lépés: Indítsa el a számítógépet egy új Windows XP telepítés megkezdéséhez az első telepítőlemez segítségével

Click here to show/hide solution

További információ

CD-n a legfrissebb Windows XP szervizcsomag beszerzése További információt kattintson az alábbi cikkszámra a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében:
322389A Windows XP rendszer legújabb szervizcsomagjának beszerzése
Szerezze be a Windows XP Service Pack 3 – ISO-9660 formátumú CD ISO kép, keresse fel a A Windows XP Service Pack 3 – ISO-9660 formátumú CD-képfájl a weblap.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 310994 - Utolsó ellenőrzés: 2013. július 12. - Verziószám: 11.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbresolve kbaccctrl atdownload kbhowto kbenv kbsetup kbmt KB310994 KbMthu
Gépi fordítás
Fontos! Ezt a cikket a Microsoft gépi fordítószoftverrel fordította le, és a szöveg a Community Translation Framework (CTF) közösségi fordítórendszer technológiájával javítható. A Microsoft a Tudásbázis összes cikkét több nyelven is elérhetővé teszi géppel fordított, a közösség által lektorált, vagy emberi erővel fordított formában. A géppel fordított és lektorált cikkekben szókincsbeli, formai és nyelvtani hibák lehetnek. A Microsoft nem vállal felelősséget az eredeti tartalom helytelen fordításából, illetve a fordított tartalom használatából származó pontatlanságokért, hibákért vagy károkért. További tudnivalók a CTF-ről: http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections
A jelen cikk angol változata a következő: 310994
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com