Artikkel-ID: 310516 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Viktig Denne delen, metoden eller oppgaven inneholder fremgangsmåter for hvordan du endrer registret. Det kan imidlertid oppstå alvorlige problemer hvis du endrer registeret feilaktig. Sørg derfor for at du følger disse trinnene nøye. For ekstra beskyttelse kan du ta sikkerhetskopi av registret før du endrer det. Deretter kan du gjenopprette registret hvis det oppstår et problem. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
322756 Slik sikkerhetskopierer og gjenoppretter registret i Windows
Denne trinnvise artikkelen beskriver hvordan du legger til, endrer eller sletter registerundernøkler og verdier ved hjelp av en fil for registreringsoppføringer (.reg). Regedit.exe bruker REG-filer til å importere og eksportere registerundernøkler og verdier. Du kan bruke disse REG-filene til å distribuere registerendringer Fjernstyrt til flere Windows-baserte datamaskiner. Når du kjører en REG-fil, flettes inn i det lokale registret. Derfor må du distribuere REG-filene med forsiktighet.

Syntaksen for.REG-filer

En REG-fil har følgende syntaks:

RegistryEditorVersion
Tom linje
[RegistryPath1]
"DataItemName1"="DataType1:DataValue1"
DataItemName2"="DataType2:DataValue2"
Tom linje
[RegistryPath2]
"DataItemName3"="DataType3:DataValue3"

hvor:

RegistryEditorVersion er "Windows Registry Editor Version 5.00" for Windows 2000, Windows XP og Windows Server 2003, eller "REGEDIT4" for Windows 98 og Windows NT 4.0. "REGEDIT4"-overskriften fungerer også med Windows 2000-baserte, Windows XP-baserte og Windows Server 2003-baserte datamaskiner.

Tom linje er en tom linje. Dette identifiserer starten av en ny registerbane. Hver nøkkel eller undernøkkel er en ny registerbane. Hvis du har flere nøkler i REG-filen, kan tomme linjer hjelpe deg med å undersøke og feilsøke innholdet.

RegistryPathx er banen til undernøkkelen som holder den første verdien du importerer. Sett banen i hakeparentes, og Skill AD hvert nivå av hierarkiet med en omvendt skråstrek. For eksempel:
[
HKEY_LOCAL_ MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System
]
En REG-fil kan inneholde flere registerbaner.Hvis bunnen av hierarkiet i banesetningen ikke eksisterer i registeret, vil en ny undernøkkel opprettes. Innholdet av registerfilene sendes til registret i rekkefølgen du skrive dem inn. Derfor, hvis du vil opprette en ny undernøkkel med en annen undernøkkel under den, må du angi linjene i riktig rekkefølge.

DataItemNamex er navnet på dataelementet du vil importere. Hvis dataelementet i filen ikke eksisterer i registeret, vil REG-filen legge det (med verdien av dataelementet). Hvis et dataelement eksisterer, vil verdien i REG-filen overskrive den eksisterende verdien. Anførselstegnene omslutter navnet på dataelementet. Et likhetstegn (=) følger umiddelbart etter navnet på dataelementet.

DataTypex er datatypen for registerverdien og følger umiddelbart etter likhetstegnet. For alle datatyper, unntatt REG_SZ (en strengverdi) følger et kolon umiddelbart datatypen. Hvis datatypen ikke er REG_SZ, ikke inkludere datatypeverdi eller kolon. I dette tilfellet, vil Regedit.exe anta REG_SZ for datatypen. Tabellen nedenfor viser de typiske registerdatatyper:
Skjul denne tabellenVis denne tabellen
DatatypeDataType i REG
REG_BINARYheksadesimale
REG_DWORDDWORD
REG_EXPAND_SZhexadecimal(2)
REG_MULTI_SZhexadecimal(7)
Hvis du vil ha mer informasjon om registerdatatyper, kan du klikke følgende artikkelnummer for å vise artikkelen i Microsoft Knowledge Base:
256986 Beskrivelse av Microsoft Windows-registret
DataValuex umiddelbart etter kolonet (eller likhetstegnet med REG_SZ), og må være i det riktige formatet (for eksempel streng eller heksadesimal). Bruk heksadesimal-formatet for binære dataelementer.

Merk Du kan angi flere data varelinjer for den samme registerbanen.

Merk registerfilen bør inneholde en tom linje nederst i filen.Legge til registerundernøkler eller legge til og endre registerverdier

Hvis du vil legge til registerundernøkler eller legge til eller endre en registerverdi, foreta de nødvendige endringene i registret, og deretter eksportere den riktige undernøkkelen eller undernøklene. Eksporterte registerundernøkler lagres automatisk som REG-filer. Hvis du vil gjøre endringer i registeret, og eksportere endringene til en REG-fil, følger du denne fremgangsmåten:
 1. Klikk Start, klikk Kjør, Skriv inn regedit i Åpne -boksen, og klikk deretter OK.
 2. Finn og klikk undernøkkelen som holder registret elementet eller elementene som du vil endre.
 3. Klikk fil, og klikk deretter Eksporter.

  Dette trinne sikkerhetskopierer undernøkkelen før du gjør endringer. Du kan importere denne filen tilbake til registret senere Hvis endringene fører til at et problem.
 4. I filnavn -boksen skriver du inn et filnavn som skal brukes til å lagre REG-filen med de opprinnelige elementene i registret.

  Merk Bruk et filnavn som minner deg om innholdet, for eksempel en referanse til navnet på undernøkkelen.
 5. I den høyre ruten kan du legge til eller endre registerelementene du vil bruke.
 6. Gjenta trinn 3 og 4 for å eksportere undernøkkelen igjen, men bruke et annet filnavn for REG-filen. Du kan bruke denne REG-filen til å utføre registerendringene på en annen datamaskin.
 7. Test endringene på den lokale datamaskinen. Hvis de skaper problem, kan du dobbeltklikke filen som inneholder sikkerhetskopien av de opprinnelige dataene i registret til å tilbakestille registeret til sin opprinnelige tilstand. Hvis endringene fungerer som forventet, kan du distribuere REG-filen du opprettet i trinn 6 til andre datamaskiner ved hjelp av metodene i den "Distribuere registerendringer-delen i denne artikkelen.

Slette registernøkler og verdier

Hvis du vil slette en registernøkkel med en .reg-fil, Legg til en bindestrek (-) foran på RegistryPath i REG-filen. For eksempel slette undernøkkelen Test fra følgende registernøkkel:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software
Plasser en bindestrek fremfor følgende registernøkkel i REG-filen:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Test
I eksemplet nedenfor har en REG-fil som kan utføre denne oppgaven.
[
-HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Test
]
Hvis du vil slette en registernøkkel med en .reg-fil, legger du til en bindestrek (-) etter likhetstegnet følger den DataItemName i REG-filen. For eksempel å slette registerverdien TestValue fra følgende registernøkkel:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Test
Legg til en bindestrek etter "TestValue" = i REG-filen. I eksemplet nedenfor har en REG-fil som kan utføre denne oppgaven.
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Test

"TestValue" =-
Hvis du vil opprette REG-filen, bruke Regedit.exe for å eksportere registernøkkelen som du vil slette, og deretter bruke Notepad til å redigere REG-filen og sette inn bindestreken.

Gi nytt navn til registernøkler og verdier

Hvis du vil gi nytt navn til en nøkkel eller verdi, sletter du nøkkelen eller verdien, og deretter opprette en ny nøkkel eller verdi med det nye navnet.

Distribuere registerendringer

Du kan sende en REG-fil til brukere i en e-postmelding, legge til en REG-fil på et nettverk og dirigere brukere til den delte nettverksressursen for å kjøre den, eller du kan legge til en kommando til brukernes påloggingsskript for å automatisk importere REG-filen når de logger på.Når brukere kjører REG-filen, mottar de følgende meldinger:
Registerredigering
Er du sikker på at du vil legge til informasjonen i banen for REG-filen i registret?
Hvis brukeren klikker Ja, får brukeren følgende melding:
Registerredigering
Informasjon i banen for REG-filen er lagt inn i registret.
Regedit.exe støtter en /s kommandolinjebryter til ikke å vise disse meldingene. For eksempel hvis du vil stille kjøre REG-filen (med bryteren /s ) fra en satsvis fil for påloggingsskript, kan du bruke følgende syntaks:
Regedit.exe /s banen for REG-filen
Du kan også bruke gruppepolicy eller systempolicy for å distribuere registerendringer på nettverket. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
http://msdn2.Microsoft.com/en-us/library/ms954395.aspx
Merk Hvis endringene fungerer, kan du sende registreringsfilen for de rette brukerne på nettverket.

Egenskaper

Artikkel-ID: 310516 - Forrige gjennomgang: 30. september 2013 - Gjennomgang: 4.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter
 • Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 R2 Foundation
 • Windows Server 2008 R2 Standard
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005 Update Rollup 2
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Premium Edition
 • Microsoft Windows Small Business Server 2003 Standard Edition
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 Foundation
 • Windows Server 2008 R2 for Embedded Systems
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Starter
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 R2 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Server 2008 R2 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1
 • Windows Server 2008 R2 Standard without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Service Pack 2
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Service Pack 1
 • Windows Vista Service Pack 2
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows 7 Professional for Embedded Systems
 • Windows 7 Service Pack 1
 • Windows 7 Ultimate for Embedded Systems
Nøkkelord: 
kbenv kbhowtomaster kbmt KB310516 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 310516

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com