Αντιμετώπιση προβλημάτων καλωδιακών μόντεμ

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 310089 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
 
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων με καλωδιακών μόντεμ στα Microsoft Windows XP.

Περισσότερες πληροφορίες

Οι τύποι υπηρεσιών καλωδιακών μόντεμ

Υπάρχουν δύο τύποι υπηρεσιών καλωδιακών μόντεμ: Αμφίδρομα καλωδιακά μόντεμ και μονόδρομα καλωδιακά μόντεμ. Το αμφίδρομο καλωδιακό μόντεμ λαμβάνει και στέλνει πληροφορίες μέσω του καλωδίου. Το μονόδρομο καλωδιακό μόντεμ λαμβάνει πληροφορίες μέσω του καλωδίου και στέλνει πληροφορίες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής.

Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης του καλωδιακού μόντεμ

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet, χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο μόντεμ, θα πρέπει να βεβαιωθείτε πρώτα ότι δεν αντιμετωπίζετε μια διακοπή ρεύματος καλώδιο. IF τηλεόραση σας έχει καλή καλωδιακή λήψη και εξακολουθείτε να συνδεθείτε στο Internet χρησιμοποιώντας το καλωδιακό μόντεμ, ακολουθήστε τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων του κατάλληλη ενότητα παρακάτω:

Αμφίδρομη καλωδιακή υπηρεσία

Η αμφίδρομη καλωδιακή υπηρεσία χρησιμοποιεί έναν προσαρμογέα δικτύου και ένα καλωδιακό μόντεμ. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης δικτύου τυπική για να προσδιορίσετε εάν το το ζήτημα είναι ένα ζήτημα σύνδεσης των Windows XP.

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων σύνδεσης δικτύου, Κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο στη Microsoft (Knowledge Base):
163391Αντιμετώπιση προβλημάτων επικοινωνίας με ένα διακομιστή στο Internet χρησιμοποιώντας μια σύνδεση δικτύου μέσω τηλεφώνου στα Windows 2000, Windows NT 4.0 ή Windows NT

Μονόδρομη καλωδιακή υπηρεσία

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε με την εταιρεία καλωδιακών υπηρεσιών σας Internet υπηρεσία παροχής (ISP), η σύνδεση είναι αργή ή εάν συνδέεστε αλλά δεν είναι δυνατή η Για να προβάλετε τις ιστοσελίδες, χρησιμοποιούν όσα από τα ακόλουθα βήματα όπως απαιτείται για την επίλυση το ζήτημα. Εάν ένα βήμα δεν αποδώσει, προχωρήστε στο επόμενο βήμα μέχρι το ζήτημα έχει επιλυθεί.
 1. Ενδέχεται να υπάρχει μια γραμμή αίτησης διακοπής (IRQ) ή εισόδου/εξόδου (I/O) διεύθυνση διένεξη πόρων μεταξύ του καλωδιακού μόντεμ σας και μια άλλη συσκευή υλικού στον υπολογιστή σας. Αυτό συνήθως δηλώνεται με ένα θαυμαστικό μέσα σε έναν κίτρινο κύκλο δίπλα στη συσκευή ή πολλαπλές εισερχόμενες ή εξερχόμενα καλωδιακά μόντεμ που αναφέρονται στη Διαχείριση συσκευών.

  Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης των πόρων διενέξεις, χρησιμοποιώντας τη Διαχείριση συσκευών στα Windows XP, κάντε κλικ στο ακόλουθο άρθρο αριθμούς για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  283658Τρόπος διαχείρισης συσκευών στα Windows XP
  244601 Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων άγνωστων συσκευών που αναγράφονται στη Διαχείριση συσκευών
  310123 Εξήγηση των κωδικών σφαλμάτων που δημιουργούνται από τη Διαχείριση συσκευών
  310126 Αντιμετώπιση προβλημάτων διένεξης συσκευών με τη Διαχείριση συσκευών
  Εάν υπάρχουν πολλά εισερχόμενα ή εξερχόμενα καλωδιακά μόντεμ αναφέρεται στη Διαχείριση συσκευών, καταργήσετε τις διπλότυπες καταχωρήσεις μόντεμ και στη συνέχεια ακολουθήστε τα βήματα στο άρθρο αντιμετώπισης προβλημάτων διένεξης πόρων. Για να καταργήσετε Διπλασιασμός καταχωρήσεις καλωδιακών μόντεμ στη Διαχείριση συσκευών, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στο Παράθυρο ελέγχουl και, στη συνέχεια, κάντε διπλό κλικ στο σύστημα.
  2. Κάντε κλικ στην καρτέλα " υλικό " και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Διαχείριση συσκευών
  3. Κάντε διπλό κλικ στον Κλάδο Modem για να αναπτυχθεί.
  4. Κάντε κλικ σε ένα διπλότυπο καλωδιακό μόντεμ και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση.
  5. Αφού καταργήσετε όλα τα διπλότυπα καλωδιακά μόντεμ, κάντε κλικ στο κουμπί Closeκαι στη συνέχεια ξεκινήστε πάλι τον υπολογιστή σας.
 2. Εάν το καλωδιακό μόντεμ είναι εντοπίζεται κάθε φορά που ξεκινάτε σας υπολογιστής, το λογισμικό του μόντεμ μπορεί να είναι δυνατή η επικοινωνία με το μόντεμ κατά τη διαδικασία εκκίνησης. Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απεγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης μόντεμ και στη συνέχεια, εγκαταστήστε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για το καλωδιακό μόντεμ. Για πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο Για να αποκτήσετε και να εγκαταστήσετε το πιο πρόσφατο πρόγραμμα οδήγησης για το καλωδιακό σας μόντεμ, επικοινωνήστε με το ομάδα υποστήριξης ISP εταιρεία καλωδιακών υπηρεσιών ή τον κατασκευαστή του μόντεμ σας.
 3. Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Internet Επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης της υπηρεσίας ISP εταιρεία καλωδιακών υπηρεσιών σας για να βεβαιωθείτε ότι ο διακομιστής μεσολάβησης διεύθυνση, διεύθυνση υπηρεσίας ονομάτων τομέα (DNS), συχνότητα της γραμμής και γραμμής εξόδου αριθμός τηλεφώνου είναι σωστές.

  Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα επιδόσεων ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Internet, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης της εταιρείας σας καλώδιο ISP Για να επαληθεύσετε ότι οι παράμετροι σύνδεσης σε αποδεκτή περιοχή τιμών. Ορισμένες καλώδιο μόντεμ περιλαμβάνουν ένα βοηθητικό πρόγραμμα που λαμβάνει αυτόματα το σωστό καλώδιο Οι παράμετροι σύνδεσης. Εάν το μόντεμ σας δεν περιλαμβάνει ένα βοηθητικό πρόγραμμα όπως αυτό, Συνήθως, μπορείτε να αποκτήσετε παραμέτρους σύνδεσης από την εταιρεία καλωδιακών υπηρεσιών σας ISP ομάδα υποστήριξης.
 4. Εάν έχετε περισσότερους από έναν προσαρμογείς δικτύου στον σας με τα Windows XP υπολογιστή πολλαπλών θέσεων που χρησιμοποιεί το στοιχείο ελέγχου μεταφοράς Το IP αυτόματη ιδιωτική διεύθυνση Protocol/Internet Protocol (TCP/IP) Addressing (APIPA) υποδικτύου περιοχή 169.254.0.0-169.254.255.255, μάσκα δευτερεύοντος δικτύου 255.255.0.0, η δρομολόγηση σε αυτό το υποδίκτυο ενδέχεται να μην λειτουργούν.

  Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με αυτό το ζήτημα, κάντε κλικ στο κουμπί στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο στη Βάση:
  244268Η δρομολόγηση δεν λειτουργεί όταν πολλοί προσαρμογείς χρησιμοποιούν automatic private IP addressing ταυτόχρονα
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: μπορείτε να επαναφέρετε κάποια καλωδιακά μόντεμ αποσυνδέοντας και τερματίζοντας το μόντεμ για 10 δευτερόλεπτα και κατόπιν ενεργοποιώντας το μόντεμ αντίγραφα ξανά.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 310089 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhardware kbtshoot kbhowto kbmt KB310089 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:310089

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com