Externe bureau bladen-module MMC van Windows Server 2003-beheerprogramma's

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 309375 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt de modus 'Verbinding met Console' voor een extern bureau blad verbinding beschreven.

Meer informatie

Het bestand Adminpak. msi die beschikbaar is voor Windows XP wordt vaak gebruikt om administratieve taken op afstand uitvoeren op computers met Microsoft Windows 2000 en Microsoft Windows Server 2003 en domeinen. Het bestand Adminpak. msi bevat een versie van het bestand Tsmmc.msc aangeroepen externe bureau bladen. Dit hulp programma (voorheen bekend als Terminal Services-verbindingen) is beschikbaar als een MMC-module.

Windows Server 2003 kunt u verbinding maken met de console van een computer (sessie 0) via een verbinding met extern bureau blad. Als gevolg van eenVerbinding met Console makenselectie vakje is beschikbaar in de gebruikersinterface, maar deze functie werkt alleen wanneer u verbinding met een Windows Server 2003-computer maakt.

Het is nog steeds mogelijk met het hulp programma Extern bureau blad verbinding maken met een computer waarop Microsoft Windows NT 4. 0, Terminal Server Edition of Windows 2000 Server met Terminal Services is ingeschakeld, maar Hiermee maakt u een gewone zitting van Remote Desktop Protocol (RDP). De optie verbinding maken met de console sessie wordt genegeerd.

Echter, als u op een Windows XP Professional-computer verbinding met extern bureau blad is ingeschakeld, u altijd verbinding met de console sessie of deVerbinding met Console makenselectie vakje is ingeschakeld, omdat Windows XP Professional alleen dit ene specifieke verbinding extern bureau blad kunnen.

Eigenschappen

Artikel ID: 309375 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB309375 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:309375

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com