Cum se utilizează copierea de rezervă pentru a restabili fișiere și foldere de pe computer în Windows XP și Windows Vista

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 309340 - View products that this article applies to.

Pentru a continua primirea de actualizări de securitate pentru Windows, asigura?i-vă că executa?i Windows XP cu pachetul Service Pack 3 (SP3). Pentru mai multe informații, consultați această pagină web Microsoft: Asistența se va încheia pentru anumite versiuni de Windows

Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Acest articol conține informații despre modul de utilizare a programului Copiere de rezervă în Windows XP și în Windows Vista pentru a ajuta la protejarea datelor și la restaurarea fișierelor și folderelor de pe computer.

Utilitarul Copiere de rezervă din Windows XP și din Windows Vista ajută la protejarea datelor în cazul în care hard diskul nu mai funcționează sau fișierele sunt șterse în mod accidental. Cu utilitarul Copiere de rezervă, se poate crea o copie a tuturor datelor de pe hard disk care se arhivează apoi pe un alt dispozitiv de stocare, cum ar fi un hard disk sau o casetă cu bandă magnetică.

Dacă datele originale de pe hard disk sunt șterse sau suprascrise accidental, sau dacă devin inaccesibile datorită unei funcționări defectuoase a hard diskului, ele pot fi ușor restaurate de pe disc sau din copia arhivată, utilizând Expertul restabilire sau Expertul recuperare automată a sistemului.

Pentru informații suplimentare despre modul de efectuare a copiei de rezervă pe un computer cu Windows 7, vizitați următorul site web Microsoft:
http://windows.microsoft.com/ro-ro/windows7/products/features/backup-and-restore

Informații suplimentare

Modul de utilizare a utilitarului Copiere de rezervă pentru protejarea datelor și restaurarea fișierelor și folderelor

Notă Pentru a efectua copia de rezervă și pentru a restaura fișiere și foldere, trebuie să dețineți acreditări de administrator sau de operator al copiilor de rezervă. Operatorii copiilor de rezervă și administratorii pot crea copii de rezervă și restaura fișiere și foldere criptate fără a decripta fișierele sau folderele.

Pentru a vă asigura că dețineți cele mai recente informații despre modul de utilizare a programului Copiere de rezervă în Windows XP și în Windows Vista, vizitați următorul site web Microsoft:
Utilizați Windows pentru a efectua copia de rezervă a computerului
http://www.microsoft.com/protect/yourself/data/backup.mspx
Notă Acesta este un articol „FAST PUBLISH” creat direct în cadrul organizației de asistență Microsoft. Informațiile conținute aici sunt furnizate ca atare, drept răspuns la problemele care apar. Din cauza rapidității cu care sunt puse la dispoziție, materialele pot avea erori tipografice și pot fi revizuite în orice moment, fără înștiințare. Consultați Termeni de utilizare pentru alte considerente.

Proprietă?i

ID articol: 309340 - Ultima examinare: 26 septembrie 2013 - Revizie: 1.0
Se aplică la:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Starter
Cuvinte cheie: 
kbresolve kbenv kbarttypeshowme kbhowtomaster KB309340

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com