Fájlok és mappák visszaállítása és az adatok védelme a Biztonsági másolat segédprogrammal Windows XP és Windows Vista rendszerű számítógépeken

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 309340 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.

Ha továbbra is hozzá szeretne jutni a Windows biztonsági frissítéseihez, győződjön meg arról, hogy Service Pack 3 (SP3) szervizcsomaggal bővített Windows XP rendszert futtat. További tudnivalókért keresse fel a Microsoft alábbi weblapját: Megszűnik egyes Windows-verziók támogatása

Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

Ebben a cikkben arról olvashat, hogy miként használhatja a Biztonsági másolat segédprogramot Windows XP és Windows Vista rendszeren az adatok védelmére, illetve a fájlok és mappák visszaállítására.

A Windows XP és Windows Vista Biztonsági másolat segédprogramjának használatával elkerülhető az adatvesztés a merevlemez meghibásodása vagy a fájlok véletlen törlése esetén. A Biztonsági másolat segédprogrammal másolatot készíthet a merevlemezen tárolt összes adatról, majd a másolatot archiválhatja egy másik tárolóeszköz, például merevlemez vagy szalagos meghajtó segítségével.

Ha a merevlemezen tárolt eredeti adatokat véletlenül törli vagy felülírja, vagy a merevlemez hibájából fakadóan elérhetetlenek lesznek az adatok, a másolatot tároló lemezről vagy az archivált másolatból visszaállíthatja az adatokat a Visszaállító varázsló vagy az Automatikus rendszer-helyreállító varázsló segítségével.

A biztonsági másolatok Windows 7-alapú számítógépen történő készítéséről a Microsoft következő webhelyén talál további információt:
http://windows.microsoft.com/hu-HU/windows7/products/features/backup-and-restore

További információ

Fájlok és mappák visszaállítása és az adatok védelme a Biztonsági másolat segédprogrammal

Megjegyzés: A fájlok és mappák biztonsági mentéséhez rendszergazdai vagy biztonságimásolat-felelősi hitelesítő adatokkal kell rendelkeznie a számítógépen. A biztonságimásolat-felelősök és a rendszergazdák titkosított fájlok és mappák biztonsági mentését és visszaállítását is végrehajthatják a titkosítás visszafejtése nélkül.

A Biztonsági másolat segédprogram Windows XP és Windows Vista rendszeren való használatáról a Microsoft következő webhelyén tekintheti meg a legfrissebb információkat:
A számítógép biztonsági mentése a Windows használatával
http://www.microsoft.com/protect/yourself/data/backup.mspx

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 309340 - Utolsó ellenőrzés: 2013. szeptember 26. - Verziószám: 7.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
 • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
 • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
 • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
 • Windows Vista Starter
Kulcsszavak: 
kbresolve kbenv kbarttypeshowme kbhowtomaster KB309340
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com