Cikk azonosítója: 307895 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETŐ

Jelen cikk a Windows XP-alapú számítógépre telepített alkalmazások Programok telepítése és törlése segédprogram használatával történő eltávolításának és módosításának módját ismerteti.

További információ

Telepített programok módosítása

Megjegyzés: A szolgáltatás nem használható az összes program módosítására.

A szolgáltatás segítségével módosíthatja a Windows Installer-alapú programokat, például a Microsoft Office XP szoftvercsomagot. A Windows Installer-alapú programok esetében futtatható karbantartási üzemmód is, melyben szolgáltatásokat adhat hozzá vagy távolíthat el, módosíthatja a program, illetve egyes összetevői telepítési állapotát, valamint kijavíthatja és visszaállíthatja a telepítést.

A számítógépre telepített programok valamelyikének módosításához hajtsa végre az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a Start gombra, majd a Vezérlőpult elemre, és kattintson duplán a Programok telepítése és törlése ikonra.
  2. Jelölje ki a Jelenleg telepített programok listában a módosítani kívánt programot, majd kattintson a Módosítás (vagy a Módosítás/Eltávolítás) gombra.
  3. A kívánt módosítások elvégzéséhez kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Telepített programok eltávolítása

A számítógépre telepített programok valamelyikének eltávolításához kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Kattintson a Start gombra, majd a Vezérlőpult elemre, és kattintson duplán a Programok telepítése és törlése ikonra.
  2. Kattintson a Jelenleg telepített programok listában az eltávolítani kívánt programra, majd kattintson az Eltávolítás gombra.
  3. Ha a rendszer a program eltávolításának megerősítését kéri, kattintson az Igen gombra.

Hibaelhárítás

  • Ügyeljen arra, hogy a Programok telepítése és törlése segédprogramban az eltávolítani kívánt programra kattintson. Egyes programok esetében előfordulhat, hogy törlésük előtt nem jelenik meg megerősítést kérő üzenet.
  • A Programok telepítése és törlése segédprogrammal kizárólag a Windows rendszerre írt programok távolíthatók el. Ha az eltávolítani kívánt program nem található meg a Jelenleg telepített programok listában, tekintse át a program dokumentációját az eltávolítással kapcsolatos információkért.

Hivatkozások

Alkalmazások hozzáadásáról a Programok telepítése és törlése segédprogrammal a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
305548 Összetevők és programok telepítése Windows XP rendszerben

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 307895 - Utolsó ellenőrzés: 2006. augusztus 25. - Verziószám: 5.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbhowtomaster kbenv kbusage KB307895
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com