Αναγν. άρθρου: 307873 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το άρθρο, στο παρελθόν ήταν δημοσιευμένο με αριθμό GR307873
Εάν είστε πελάτης μικρών επιχειρήσεων, βρείτε πρόσθετη αντιμετώπιση προβλημάτων και εκμάθηση πόρων με το Υποστήριξη για μικρές επιχειρήσεις .

Για να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows XP με Service Pack 3 (SP3). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν την ιστοσελίδα της Microsoft: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο βήμα προς βήμα περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων και τη χρήση πολλών οθονών στα Windows XP.

Τα Windows XP σάς επιτρέπει να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, χρησιμοποιώντας πολλές οθόνες για να αναπτύξετε το μέγεθος της επιφάνειας εργασίας σας. Με τη χρήση έως και δέκα μεμονωμένες οθόνες συνδεδεμένες σε έναν υπολογιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε μια επιφάνεια εργασίας που είναι αρκετά μεγάλο για να χωρέσει πολλά προγράμματα ή παράθυρα. Μπορείτε εύκολα να εργάζεστε σε περισσότερες από μία εργασίες ταυτόχρονα, μετακινώντας στοιχεία από μία οθόνη στην άλλη ή επεκτείνοντάς τα σε πολλές οθόνες. Μπορείτε να επεξεργαστείτε εικόνες ή κείμενο σε μία οθόνη ενώ προβάλλετε μια τοποθεσία web σε άλλη οθόνη. Ή μπορείτε να ανοίξετε πολλές σελίδες ενός μεγάλου εγγράφου και, στη συνέχεια, να τις σύρετε σε αρκετές οθόνες για να βλέπετε εύκολα τη διάταξη κειμένου και γραφικών. Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε ένα υπολογιστικό φύλλο του Microsoft Excel σε δύο οθόνες, έτσι ώστε να μπορείτε να προβάλετε πολλές στήλες χωρίς κύλιση.

Τακτοποίηση πολλών οθονών

Click here to show/hide solution

Αλλαγή κύριας οθόνης

Click here to show/hide solution

Προβολή ίδιας επιφάνειας εργασίας σε πολλές οθόνες

Click here to show/hide solution

Μετακινήσετε στοιχεία ανάμεσα σε οθόνες

Click here to show/hide solution

Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Dualview

Click here to show/hide solution


Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 307873 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 9 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 15.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowtomaster kbmt KB307873 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 307873

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com