Fájlok törlése újraírható CD lemezről Windows XP rendszerben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 306641 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

Ha a számítógépben újraírható CD (CD-RW) lemezeket támogató CD-író található, törölheti, majd újraírhatja a lemezt. A cikk bemutatja, hogy miként törölhetők a fájlok egy újraírható lemezről Windows XP rendszerben.

Fájlok törlése újraírható CD lemezről

Fájlok újraírható CD lemezről való törléséhez tegye a következőket:
  1. Kattintson duplán az asztalon lévő Sajátgép ikonra.
  2. A Sajátgép ablakban kattintson a jobb gombbal a CD-íróra, majd válassza a Megnyitás parancsot. A Windows megjelenít egy ideiglenes tárolóterületet, ahol a a CD-re történő másolás előtt a fájlokat tartja. Az ezen a területen található fájlok és mappák A fájlok készen állnak a CD-re írásra szöveg alatt láthatók.
  3. A CD-írási feladatok ablaktáblában kattintson Az újraírható CD törlése hivatkozásra. Ekkor megjelenik a CD-írás - üdvözli a varázsló párbeszédpanel. A Tovább gombra kattintást követően megjelenik A CD törlése folyamatban van párbeszédpanel, és a folyamatjelző megjeleníti a folyamat állapotát.
  4. A művelet befejeztével egy üzenet jelenik meg az értesítési területen, és ekkor már használható az újraírható CD lemez. Megjegyzés: Nem minden CD törölhető. Ha a használt CD nem törölhető, akkor ez a funkció nem érhető el.

Hibaelhárítás

Az újraírható CD-k törölhetők, majd ismét használhatók, de előfordulhat, hogy bizonyos eszközök (például audió CD-lejátszók) nem tudják azokat kezelni.

A probléma megoldásához a CD-írót CD-R-lemezek írására használja. Ezek a lemezek csak egyszer írhatók, viszont csaknem minden CD-lejátszó és CD-ROM-meghajtó képes a lejátszásukra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 306641 - Utolsó ellenőrzés: 2007. június 26. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbhowto kbhowtomaster kbsound KB306641
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com