A Fájlok és beállítások átvitele varázsló használata a Windows XP CD-ROM segítségével

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 306186 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A cikk lépésenként ismerteti, hogy hogyan használhatja a Fájlok és beállítások átvitele varázslót a Microsoft Windows XP CD-ROM segítségével. A Fájlok és beállítások átvitele varázsló segítségével átviheti egy adott számítógép beállításait egy másik számítógépre. Átvihetők például a Microsoft Internet Explorer és a Microsoft Outlook Express testre szabott beállításai, továbbá az asztalra, a megjelenítésre és a telefonos kapcsolatra vonatkozó beállítások.

A Fájlok és beállítások átvitele varázsló használata a Microsoft Windows XP CD-ROM segítségével

Ha a Fájlok és beállítások átvitele varázslót a Microsoft Windows XP CD-ROM segítségével szeretné használni, először hajtsa végre a cikk A régi számítógép fájljainak és beállításainak összegyűjtése, majd A fájlok és beállítások átvitele az új számítógépre című részében található lépéseket.

A régi számítógép fájljainak és beállításainak összegyűjtése

 1. Indítsa el a Fájlok és beállítások átvitele varázslót azon a számítógépen, amelyről össze szeretné gyűjteni a fájlokat és beállításokat:
  1. Helyezze a Windows XP telepítőlemezét a CD-ROM- vagy DVD-ROM-meghajtóba.
  2. Kattintson jobb gombbal a Start gombra, kattintson az Intéző parancsra, majd nyissa meg a Windows XP CD-ROM Support\Tools mappáját.
  3. A Fájlok és beállítások átvitele varázsló indításához kattintson duplán a Fastwiz.exe fájlra.
 2. Kattintson a Tovább gombra.
 3. Jelölje be a Régi számítógép választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.
 4. Jelölje be a használni kívánt átviteli módhoz tartozó választógombot (például Hajlékonylemezes meghajtó vagy más cserélhető adathordozó), majd kattintson a Tovább gombra.
 5. A Mely elemeket kívánja átvinni? képernyőn jelölje be az átvinni kívánt elemeknek megfelelő választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.

  Megjegyzés: Amikor bejelöl egy választógombot, az átvinni kívánt elemek összesítése megjelenik A kijelölések alapján a következő elemek lesznek átvive listában. A listában ellenőrizheti, hogy a kívánt beállításokat és fájlokat a rendszer át fogja-e vinni.
 6. A varázsló összegyűjti a fájlokat és beállításokat. Ha a 3. lépésben a Hajlékonylemezes meghajtó vagy más cserélhető adathordozó választógombot jelölte be, a rendszer kérni fogja, hogy helyezze be az adathordozó lemezt. Ezt követően kattintson az OK gombra.
 7. Kattintson a Befejezés gombra.

A fájlok és beállítások átvitele az új számítógépre

 1. Jelentkezzen be felhasználóként arra a Windows XP rendszerrel működő számítógépre, amelyen vissza szeretné állítani a beállításokat.
 2. Kattintson a Start gombra, mutasson a Minden program, a Kellékek, majd a Rendszereszközök pontra, végül kattintson a Fájlok és beállítások átvitele varázsló parancsra.
 3. Kattintson a Tovább gombra.
 4. A Melyik ez a számítógép? képernyőn jelölje be az Új számítógép választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.
 5. Jelölje be a Nincsen szükségem varázslólemezre. Már összegyűjtöttem a fájlokat és beállításokat a régi számítógépről. választógombot, majd kattintson a Tovább gombra.
 6. A Hol vannak a fájlok és beállítások? képernyőn válassza ki a korábban kiválasztott átviteli módot (például Hajlékonylemezes meghajtó vagy más cserélhető adathordozó).

  Megjegyzés: ha az Egyéb (például cserélhető vagy hálózati meghajtó) választógombot jelöli be, keresse meg vagy írja be az összegyűjtött fájlok és beállítások helyét.
 7. Kattintson a Tovább gombra. Ha a Hajlékonylemezes meghajtó vagy más cserélhető adathordozó választógombot jelölte be, a rendszer kérni fogja, hogy helyezze be az 1. lemezt, majd kattintson az OK gombra.
 8. Kattintson a Befejezés gombra.
 9. Amikor az alábbi üzenet megjelenik, kattintson az Igen gombra:
  A módosítások életbe léptetéséhez ki kell jelentkeznie. Kijelentkezik most?
 10. Az átvitt beállítások alkalmazásához jelentkezzen be a számítógépre.Hibaelhárítás

Előfordulhat, hogy a program egyes beállításokat nem állított vissza a Windows XP rendszerrel működő számítógépen. Ha a fájlok és beállítások átviteli forrásaként szolgáló számítógép olyan eszközök beállításait tartalmazta, amelyek Windows XP rendszerben nem használhatók vagy azzal nem kompatibilisek, a beállításokat a program nem viszi át. Az eredeti helyükre nem visszaállítható fájlok és beállítások listája megjelenik a Fájlok és beállítások átvitele varázsló A varázsló befejezése képernyőjén.

Az alábbi listában a nem átvihető elemtípusok találhatók:
 • A Windows XP rendszerrel működő számítógépre nem telepített eszközök külső gyártótól származó illesztőprogramfájljai
 • A Windows XP rendszerrel működő számítógépen nem hozzáférhető hálózati nyomtatók


Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 306186 - Utolsó ellenőrzés: 2006. október 11. - Verziószám: 1.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbhowto kbhowtomaster kbui KB306186
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com