Het AppleTalk-Protocol Is niet beschikbaar in Windows XP

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 305989 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Ondersteuning voor het AppleTalk-protocol is afgebroken in Windows XP. Dit protocol is niet beschikbaar in Windows XP wilt installeren.

Als u een upgrade van een eerdere versie van Microsoft Windows met het AppleTalk-protocol is geïnstalleerd uitvoert, wordt de Wizard Programmacompatibiliteit het volgende bericht weer gegeven:
Het AppleTalk-Protocol dat momenteel is geïnstalleerd, is niet compatibel met Microsoft Windows XP en moet worden verwijderd voordat de upgradeprocedure kan worden voortgezet. Dit protocol is verwijderd uit deze nieuwe versie van Windows.

Bezoek de website van de fabrikant op http://www.microsoft.com voor meer informatie hierover. Web adressen kunnen wijzigen, zodat u mogelijk geen verbinding maken met deze website.

Zie dat de Microsoft Windows XP compatibele protocollen op de Microsoft-website voor een lijst met protocollen die worden ondersteund door Windows XP.

Meer informatie

Als u printers of werk stations waarvoor toegang tot bronnen via dit net werk protocol, kunt u mogelijk een van de volgende opties gebruiken:
  • Services for Macintosh op een server met Microsoft Windows 2000 gebaseerde blijven connectiviteit voor deze apparaten en bronnen.
  • Converteren of upgrade van uw net werk printers ondersteunen het TCP/IP-protocol. Dit net werk protocol wordt ondersteund door de huidige versies van Macintosh- en Microsoft-besturingssystemen.
  • Installeer een AppleTalk-oplossing van derden.
De volgende software van derden is bekend ter ondersteuning van Windows XP:
  • PC MACLAN Miramar systemen
OPMERKING: Als u problemen met de producten van andere leveranciers die in dit artikel worden vermeld ondervindt, Neem voor ondersteuning contact op met de fabrikant van dat product. Controleer bij de fabrikant welke versies van hun producten met Windows XP worden ondersteund.

De producten van andere leveranciers die worden beschreven in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Eigenschappen

Artikel ID: 305989 - Laatste beoordeling: zondag 27 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kb3rdparty kbinfo kbnetwork kbmt KB305989 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:305989

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com