A Windows XP rendszer Távoli asztal ügyfélszolgáltatásának beállítása egy adott porttal létesítendő kapcsolat létrehozására

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 304304 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a cikk azt ismerteti, hogy miként lehet módosítani azt a portszámot, amelyhez a Távoli asztal ügyfélszolgáltatás csatlakozik. Erre a műveletre akkor lehet szükség, ha a távoli számítógép a terminálszolgáltatásokat vagy a távoli asztali kapcsolatokat az alapértelmezettől eltérő porton figyeli. Az alapértelmezett port a 3389-es számú.

A Távoli asztal szolgáltatás figyelőportjának módosításáról a Microsoft Tudásbázis következő cikkében olvashat részletesebben a cikk számára kattintva:
306759 Más figyelőport megadása a Távoli asztal szolgáltatáshoz

További információ

Ha módosítani szeretné annak a portnak a számát, amelyhez a Távoli asztal ügyfélszolgáltatása csatlakozik, kövesse az alábbi lépéseket:
 1. Kattintson a Start gombra, mutasson a Minden program, a Kellékek, majd a Kommunikáció pontra, és kattintson a Távoli asztali kapcsolat parancsra.
 2. A Számítógép mezőben adja meg annak a számítógépnek a nevét vagy IP-címét, amelyhez csatlakozni szeretne, írjon be utána egy kettőspontot (:), majd adja meg a használni kívánt portszámot.

  Ha például a „SajatXPPro” elnevezésű számítógép 3390-es portját szeretné használni, írja be a következőt:
  SajatXPPro:3390
  Ha a 10.10.10.1 IP-című számítógép 3391-es portjához szeretne csatlakozni, írja be a következőt:
  10.10.10.1:3391
 3. Kattintson a Csatlakozás gombra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 304304 - Utolsó ellenőrzés: 2005. szeptember 6. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbinfo kbenv KB304304
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com