Lipsește secțiunea [SysprepMassStorage] provoacă mesajul de eroare „Stop codul de eroare 0x0000007B (INACCESSABLE_BOOT_DEVICE)"în imaginile Windows XP Sysprep

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 303786 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Când porniți programul de instalare Windows XP după ce copiați o imagine într-un nou calculator țintă, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
STOP 0X0000007B
INACCESSABLE_BOOT_DEVICE

CAUZĂ

Această problemă poate apărea dacă fișierul Sysprep.inf (fișierul Sysprep răspunsul) care a fost utilizat pe computerul principal (înainte de imaginea a fost creat) a fost lipsă secțiunea [SysprepMassStorage].

REZOLUȚIE

Când utilizați secțiunea [Sysprep] cu "BuildMassStorageSection = da" parametru în fișierul Sysprep.inf, ar trebui să asigure că secțiunea [SysprepMassStorage] este prezent în legătură cu Secțiunea [Sysprep].

Exemplu:
[Sysprep]
BuildMassStorageSection=yes

[SysprepMassStorage]
				
Secțiunea [Sysprep] generează automat intrările din secțiunea [SysprepMassStorage], fără această secțiune, dispozitivele de stocare masivă solicitate nu pot fi încărcate și un mesaj de eroare STOP 0x7B este generat.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații, consultați fișierele Support\Deploy.cab\Deploy.chm și răspunsuri în CD-ROM-ul Windows XP Professional.
Pentru mai multe informații despre parametrii acceptate în fișierul Sysprep.inf pentru Windows XP, consultați următorul articol:
302577 Cum să utilizați Sysprep.exe pentru a automatiza implementarea Windows XP

Proprietă?i

ID articol: 303786 - Ultima examinare: 27 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Cuvinte cheie: 
kbenv kberrmsg kbprb kbsetup kbmt KB303786 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:303786

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com