Ontbrekende sectie [SysprepMassStorage] veroorzaakt een foutbericht 'Stop 0x0000007B (INACCESSABLE_BOOT_DEVICE) foutcode' op Windows XP Sysprep-installatiekopieën

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 303786 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is eerder gepubliceerd onder NL303786
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Windows XP Setup start nadat u een afbeelding naar een nieuwe doelcomputer kopiëren, wordt het volgende foutbericht weergegeven:
STOP 0X0000007B
INACCESSABLE_BOOT_DEVICE

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als het bestand Sysprep.inf (het antwoordbestand Sysprep) dat op de originele computer werd gebruikt (voordat de afbeelding werd gemaakt) de sectie [SysprepMassStorage] ontbrak.

Oplossing

Wanneer u de sectie [Sysprep] met het "BuildMassStorageSection = yes ' parameter in het bestand Sysprep.inf, moet u ervoor zorgen dat de sectie [SysprepMassStorage] aanwezig in combinatie met is de De sectie [Sysprep].

Voorbeeld:
[Sysprep]
BuildMassStorageSection=yes

[SysprepMassStorage]
				
De sectie [Sysprep] genereert automatisch de vermeldingen in de sectie [SysprepMassStorage] en een foutbericht STOP 0x7B gegenereerd zonder deze sectie vereiste massaopslagapparaten kunnen niet worden geladen.

Meer informatie

Zie de bestanden Support\Deploy.cab\Deploy.chm en Ref.chm op de CD-ROM van Windows XP Professional voor meer informatie.
Zie het volgende artikel voor meer informatie over de ondersteunde parameters in het bestand Sysprep.inf voor Windows XP:
302577 Met Sysprep.exe de implementatie van Windows XP automatiseren

Eigenschappen

Artikel ID: 303786 - Laatste beoordeling: maandag 27 februari 2012 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Trefwoorden: 
kbenv kberrmsg kbprb kbsetup kbmt KB303786 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:303786

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com