Útmutató: A Biztonsági másolat segédprogram telepítése CD-ROM-ról Windows XP Home Edition rendszerben

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 302894 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A Biztonsági másolat segédprogram nem szerepel a Windows XP Home Edition alapértelmezett esetben telepített összetevői között. Így a Start menüben sem találja meg a Biztonsági másolat ikont, és az a Programok telepítése és törlése eszköz listáján sem szerepel.

A cikkből megtudhatja, hogyan telepítheti a Biztonsági másolat segédprogramot, mely a CD-ROM Valueadd mappájában található meg. Ahhoz, hogy használhassa a Biztonsági másolat segédprogramot, manuálisan kell telepítenie.

Megjegyzés: Az Automatikus rendszerhelyreállítás funkció nem használható Windows XP Home Edition rendszeren a Biztonsági másolat programon keresztül, ennek ellenére a program megtalálható a CD-ROM-on, mint kiegészítő lehetőség a fontos rendszeradatok biztonsági mentésére. Ha további információra van szüksége, kattintson a következő Microsoft tudásbázis-cikk számára a cikk megtekintéséhez:
302700 Hibaüzenet az Automatikus rendszer-helyreállító varázsló futtatásának kísérlete esetén (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A Biztonsági másolat segédprogram manuális telepítése

A Biztonsági másolat segédprogram a következőképpen telepíthető manuálisan:
  1. Kattintson duplán a Windows XP Home Edition CD-ROM alábbi mappájában található Ntbackup.msi fájlra a telepítővarázsló elindításához:
    CD-ROM-meghajtó:\VALUEADD\MSFT\NTBACKUP
  2. Miután a varázsló befejezte a telepítést, kattintson a Befejezés gombra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 302894 - Utolsó ellenőrzés: 2013. június 6. - Verziószám: 1.3
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
Kulcsszavak: 
kbenv kbhowtomaster kbsetup KB302894
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com