Tijdens Setup een partitie formatteren met een bestands toewijzings tabel kan niet worden

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 301340 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Tijdens Setup als u een partitie maken is de optie voor het formatteren van de vaste schijf met een bestands toewijzings tabel (FAT) niet beschikbaar.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als de partitie die u hebt geselecteerd voor het maken groter dan 32 gigabyte (GB) groot is.

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp.

Meer informatie

U kan een groter is dan 32 gigabyte (GB) groot volume formatteren met behulp van het bestandssysteem FAT32. Windows XP kunt koppelen en ondersteuning voor FAT32-volumes groter dan 32 GB (onverminderd andere beperkingen), maar u kunt maken een FAT32-volume groter is dan 32 GB met behulp van het hulp programma Format of Windows XP Setup. Als u een volume dat groter is dan 32 GB formatteren, gebruik van het NTFS-bestandssysteem wilt formatteren. Een andere mogelijkheid is om te starten vanaf een opstartdiskette voor Microsoft Windows 98 of Microsoft Windows Millennium Edition (ME) en gebruik het hulp programma Format is opgenomen op de schijf.

Voor meer informatie over de beperkingen van het bestandssysteem FAT32, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
314463Beperkingen van het FAT32-bestandssysteem in Windows XP

Eigenschappen

Artikel ID: 301340 - Laatste beoordeling: maandag 28 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbprb kbsetup kbmt KB301340 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:301340

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com