Az Exchange 2000 alkalmazást futtató számítógépek M meghajtójának biztonsági mentése és víruskeresése által okozott problémák

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 298924 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ne készítsen biztonsági másolatot az Exchange 2000 alkalmazást futtató számítógépek M meghajtójáról, és ne futtasson rajta víruskereső szoftvert. Ezen műveletek végrehajtásakor a naptárhasználattal kapcsolatos problémák léphetnek fel (például találkozók eltűnése, mellékletekhez és üzenetekhez való hozzáférés korlátozása, az Exchange 2000 adatbázis sérülése, üzenetkezelési rendellenességek és téves vírusjelentések). Emellett szokatlanul nagy számú tranzakciónapló-fájlok jöhetnek létre a Program Files\Exchsrvr\Mdbdata mappában vagy a tranzakciónapló-fájl mappájában. A fájlok éjszakánként vagy hetente megközelítőleg azonos időpontban jöhetnek létre.

Az Exchange 2000 Server és a víruskereső szoftverek kapcsolatáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
328841 XADM: Az Exchange és a víruskereső szoftverek kapcsolata (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

További információ

Az Exchange 2000 Server rendszerről csak az Exchange 2000 rendszert felismerő programmal készítsen másolatot. Az Exchange 2000 Server rendszert futtató számítógép vírusoktól való védelmének biztosításához az Exchange 2000 alkalmazást felismerő víruskereső szoftvert használjon. Amennyiben fájlszintű védelmet is be kell állítania a kiszolgálón, hagyja ki az ellenőrzésből az M meghajtót és az összes Exchsrvr mappát is. Ne feledje, hogy Exchsrvr mappák több meghajtón is előfordulhatnak. A meghajtók kihagyásának módjáról az Exchange 2000 alkalmazást felismerő vírusellenőrző szoftverekkel a termék dokumentációjában tájékozódhat.

Ne ellenőrizze továbbá a következő mappában található fájlokat:
%SystemRoot%\System32\Inetsrv
A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikkei:
258243 XADM: Az Exchange 2000 Server alkalmazást futtató számítógépek biztonsági mentése a Windows biztonsági másolatot készítő programjával (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
271465 XADM: Az M meghajtó biztonsági mentését követően az ügyfelek nem férnek hozzá a mellékletekhez (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
285667 XADM: Az Exchange 2000 Server SP1 szervizcsomagban található víruskeresési API 2.0-s verziójának ismertetése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

A Symantec vállalat Norton Antivirus Corporate Edition szoftverének futtatásával kapcsolatban a Symantec alábbi webhelyén tájékozódhat: http://service1.symantec.com/SUPPORT/ent-security.nsf/docid/2000110108382448

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 298924 - Utolsó ellenőrzés: 2007. október 26. - Verziószám: 4.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Exchange 2000 Server Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo kbfix kbexchange2000presp1fix kbqfe kbproductlink KB298924
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com