Paravanele de protecție Internet pot împiedica răsfoirea și partajarea de fișiere

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 298804 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

După ce activați un paravan de protecție Internet, se poate să nu aveți posibilitatea să căutați, sau s㠄răsfoiți", alte computere în rețeaua de domiciliu sau de birou și să nu fie posibil să partajați fișiere cu celelalte computere din rețea. De exemplu, când activați caracteristica Paravan de protecție conexiune la Internet (IFC) în Microsoft Windows XP, realizați că nu aveți posibilitatea să răsfoiți rețeaua utilizând Locurile mele din rețea. De asemenea, dacă utilizați comanda net view \\numecomputer pentru a vizualiza partajările din rețeaua de domiciliu sau de birou, este posibil să primiți următorul mesaj de eroare:
System error 6118 has occurred. The list of servers for this workgroup is not currently available.

CAUZĂ

Acest comportament se poate produce dacă activați un paravan de protecție pentru conexiunea de rețea pe care o utilizați pentru rețeaua de domiciliu sau de birou. În mod implicit, un paravan de protecție închide porturile utilizate pentru partajarea fișierelor și imprimantelor, pentru a împiedica computerele din Internet să se conecteze la partajările de fișiere și imprimante de pe computerul dvs.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva acest comportament, utilizați un paravan de protecție numai pentru conexiunile de rețea pe care le utilizați pentru a vă conecta direct la Internet. De exemplu, utilizați un paravan de protecție pe un singur computer care este conectat la Internet direct printr-un modem de cablu, un modem DSL sau un modem pe linie comutată. Dacă utilizați aceeași conexiune de rețea pentru a vă conecta la Internet și la o rețea de domiciliu sau de birou, utilizați un router sau un paravan de protecție care împiedică computerele de pe Internet să se conecteze la resursele partajate din computerele de la domiciliu sau de la birou.

Nu utilizați un paravan de protecție pe conexiunile de rețea pe care le utilizați pentru a vă conecta la rețeaua de domiciliu sau de birou, decât dacă paravanul de protecție poate fi configurat pentru a deschide porturi numai pentru rețeaua de domiciliu sau de birou. Dacă vă conectați la Internet utilizând rețeaua de domiciliu sau de birou, un paravan de protecție poate fi utilizat numai pe computer sau pe un alt dispozitiv, cum ar fi un router, care furnizează conexiunea la Internet. De exemplu, dacă vă conectați la Internet printr-o rețea pe care o gestionați și acea rețea utilizează partajarea conexiunii pentru a furniza acces la Internet pentru mai multe computere, aveți posibilitatea să instalați sau să activați un paravan de protecție numai pentru conexiunea la Internet partajată. Dacă vă conectați la Internet printr-o rețea pe care nu o gestionați, verificați că administratorul de rețea utilizează un paravan de protecție.

STARE

Acest comportament este cel proiectat.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Paravanul de protecție este un software sau hardware care creează o barieră de protecție între computer și conținutul potențial periculos din Internet. El ajută la păzirea computerului împotriva utilizatorilor rău intenționați și împotriva multor viruși și viermi informatici.

Pentru mai multe informații despre activarea produselor paravan de protecție de la terți, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/athome/security/viruses/fwbenefits.mspx
Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în Baza de cunoștințe Microsoft:
308127 Cum se deschid manual porturile din Paravanul de protecție a conexiunii la Internet în Windows XP
Important În cazul în care configurați un paravan de protecție pentru a proteja porturile computerului conectate la Internet, nu se recomandă să deschideți aceste porturi, deoarece ele pot fi expuse la alte computere de pe Internet. În plus, anumitor computere nu li se permite accesul la porturile deschise.

Următoarele porturi sunt asociate cu partajarea de fișiere și comunicațiile SMB (mesaje server):
 • SMB partajare fișiere Microsoft: Porturile UDP de la 135 la 139 și porturile TCP de la 135 la 139.
 • Trafic SMB găzduit direct fără un sistem NetBIOS: portul 445 (TCP și UPD).

Asistență tehnică pentru edițiile Windows x64

Producătorul dvs. hardware furnizează suport și asistență tehnică pentru edițiile Microsoft Windows x64. Producătorul de hardware furnizează suport, deoarece o ediție x64 de Windows a fost inclusă în hardware. Producătorul de hardware poate avea o instalare particularizată de Windows x64 cu componente unice. Componentele unice pot consta din drivere de dispozitiv specifice sau setări opționale pentru maximizarea performanței hardware-ului. Microsoft va furniza asistență rezonabilă dacă aveți nevoie de ajutor tehnic pentru o ediție x64 de Windows. Oricum, aveți posibilitatea să luați legătura direct cu producătorul. Producătorul este cel mai calificat pentru a oferi asistență pentru produsele software pe care le-a instalat pe hardware.

Pentru mai multe informații despre Microsoft Windows XP Professional x64 Edition, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx
Pentru informații de produs despre Microsoft Windows Server 2003 edițiile x64, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/windowsserver2003/64bit/x64/default.mspx
Pentru informații suplimentare, faceți clic pe următoarele numere de articole pentru a le vizualiza în Baza de cunoștințe Microsoft:
283673 Cum se activează și se dezactivează paravanul de protecție în Windows XP
324731 WebCast de asistență: Microsoft Windows XP: Paravan de protecție a conexiunii la internet (articolul poate să fie în limba engleză)
Pentru mai multe informații despre lucrul în rețele de domiciliu și de firme mici cu Windows XP, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/windowsxp/using/networking/default.mspx
Pentru informații suplimentare despre cum se utilizează Paravanul de protecție a conexiunii la Internet, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://www.microsoft.com/technet/prodtechnol/windowsserver2003/technologies/icf.mspx

Proprietă?i

ID articol: 298804 - Ultima examinare: 15 iunie 2007 - Revizie: 7.6
SE APLICĂ LA
 • Microsoft Windows Server 2003, 64-Bit Datacenter Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
 • Microsoft Windows XP 64-Bit Edition Version 2003
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Tablet PC Edition
 • Microsoft Windows XP Media Center Edition
 • Microsoft Windows Millennium Edition
 • Microsoft Windows 2000 Datacenter Server
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 98 Second Edition
 • Microsoft Windows 98 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0, Terminal Server Edition
 • Microsoft Windows NT Server 4.0 Standard Edition
 • Microsoft Windows NT Workstation 4.0 Developer Edition
 • Microsoft Windows 95
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
Cuvinte cheie: 
kbfirewall kbenv kbnetwork kbprb KB298804

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com