Sådan gendannes deaktiverede startprogrammer efter opgradering fra Windows 95, Windows 98 eller Windows Millennium Edtion

Oversættelser af artikler Oversættelser af artikler
Artikel-id: 298427 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er tidligere blevet udgivet under DA298427
Udvid alle | Skjul alle

Symptomer

Når du har opgraderet computeren fra Microsoft Windows 95, Microsoft Windows 98 eller Microsoft Windows Millennium til Microsoft Windows XP, vises de programmer, der tidligere blev indlæst under start, muligvis ikke på proceslinjen, og de starter ikke automatisk, når du starter computeren.

Årsag

Dette problem kan forekomme, fordi Windows XP har fjernet alle programfilerne (alle .lnk- og .exe-filer) fra menuen Start og nøglen Kør i registreringsdatabasen, med undtagelse af de "velkendte gode programmer", som ikke fjernes. Du kan se problemet, når installationen er fuldført, og du har logget på computeren første gang. Filerne og værdierne flyttes til en skjult mappe og registreringsdatabasenøgle. Derefter udfyldes Microsoft Systemkonfigurationsprogram (Msconfig.exe) med oplysningerne om fanen Start.

Løsning

'Du kan løse problemet ved at geninstallere værdierne i registreringsdatabasen og programmerne fra mapperne under Start:
 1. Klik på Start, klik på Kør, skriv: msconfig, og klik derefter på OK.
 2. Klik på fanen Start.
 3. Klik på indstillingen Gendan startprogrammer.
 4. Marker de programmer, du vil gendanne, og klik på OK.
 5. Genstart computeren.
BEMÆRK: Denne indstilling er ikke tilgængelig, hvis Windows XP Installation ikke deaktiverer indlæsningen af nogen programmer under start.

Status

Denne opførsel er tilsigtet.

Yderligere Information

Hvis du har aktiveret alle programmerne under "Startprogrammer, som blev fjernet under installationen", er indstillingen Gendan startprogrammer ikke tilgængelig, næste gang systemkonfigurationsprogrammet starter, og programmerne overflyttes til fanen Start.

BEMÆRK: Mange af disse programmer kan give problemer, når du starter computeren i Windows XP. Når du har gendannet programmerne, kan du bruge systemkonfigurationsprogrammet til at deaktivere disse programmer under fanen Start, hvis du har svært ved at starte Windows XP.

Når du har gendannet programmerne, kan du gøre følgende, hvis du ikke kan genstarte computeren i Windows:
 1. Genstart computeren, og tryk på F8 for at få vist menuen Avancerede indstillinger i Windows.
 2. Klik på Fejlsikret tilstand.
 3. Følg spørgsmålene for at starte i Windows XP ved at køre i Fejlsikret tilstand som administrator (Windows XP Home Edition).
 4. Klik på Start, klik på Kør, skriv: msconfig, og klik derefter på OK.
 5. Klik på fanen Start, og fjern derefter markeringen af de programmer, du har tilføjet.
 6. Klik på OK, og følg spørgsmålene for at genstarte i normal tilstand.
 7. Start systemkonfigurationsprogrammet i normal tilstand, og tilføj et program ad gangen for at finde ud af, hvilket program der forhindrede dig i at genstarte computeren på normal vis.
Yderligere oplysninger om systemkonfigurationsprogrammet finder du ved at klikke på artiklen nedenfor og få vist artiklen i Microsoft Knowledge Base.
281995 How to Troubleshoot Using the Msconfig Utility in Windows Millennium EditionBemærk venligst: Dette er en oversættelse af en engelsksproget artikel. Det er muligt, at efterfølgende ændringer eller tilføjelser til den originale engelske artikel ikke er indarbejdet i oversættelsen. Informationerne i artiklen er baseret på den engelsksprogede udgave af produktet. Ved oversættelsen er det ikke blevet afprøvet, om informationerne er korrekte i forhold til andre sprogudgaver af produktet. Microsoft stiller informationerne til rådighed uden ansvar for, at de er korrekte eller egnede til et særligt formål og uden noget ansvar for, at oversættelsen er fuldstændig eller korrekt.

Egenskaber

Artikel-id: 298427 - Seneste redigering: 10. april 2003 - Redigering: 1.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Nøgleord: 
kbenv kbprb KB298427

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com