Περιγραφή των μεθόδων εγκατάστασης που υποστηρίζονται για την ανάπτυξη του Office

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 298043 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Αυτό το αρχείο έχει αρχειοθετηθεί. Προσφέρεται “ως έχει” και δεν θα ενημερώνεται πια.
Για την έκδοση του Microsoft Office 2000 αυτού του άρθρου, ανατρέξτε στην ενότητα 244421.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Ακολουθεί μια λίστα με τις υποστηριζόμενες μεθόδους για την εγκατάσταση του Microsoft Το Office XP σε ένα σταθμό εργασίας:
 • Εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης από το CD-ROM του Microsoft Office XP.
 • Εκτελέστε την εγκατάσταση από ένα διακομιστή στον οποίο πραγματοποιήθηκε μια διαχειριστική εγκατάσταση του Microsoft Office.

  Αυτό περιλαμβάνει εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιούν μεγάλες εταιρείες να εκτελέσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης του Microsoft Office--για παράδειγμα, Microsoft Systems Management Server (SMS).
 • Χρήση πολιτικής ομάδας για την εκχώρηση ή δημοσίευση του Office XP με τα Microsoft Windows 2000.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Microsoft Office XP μπορούν να εγκατασταθούν σε υπολογιστή διπλής εκκίνησης.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση του Office XP σε υπολογιστή διπλής εκκίνησης, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
292580Τρόπος εγκατάστασης του Office XP σε υπολογιστή διπλής εκκίνησης

Περισσότερες πληροφορίες

Περιλαμβάνουν δύο πρόσθετες μεθόδους για την εγκατάσταση του Office XP:
 • Δημιουργήστε και διανείμετε ένα προσαρμοσμένο CD-ROM που βασίζεται σε CD-ROM του Office XP.
 • Δημιουργήστε μια εικόνα στον σκληρό δίσκο και αναπαράγονται στους υπολογιστές των χρηστών.
ΣΗΜΕΊΩΣΗ: Εάν χρησιμοποιείτε προσφορά των επαγγελματιών υποστήριξης της Microsoft, και χρησιμοποιείτε μία από αυτές τις δύο μεθόδους εγκατάστασης πρόσθετων που μόνο να λάβετε υποστήριξη, η ανάπτυξη αποτελεί μέρος μιας ανάπτυξης του Office Συνθήκης συμβουλευτική υπηρεσία () ODAS.Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες μέσω μιας συνθήκης ODAS, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
297033Περιγραφή της υπηρεσίας συμβουλευτικής ανάπτυξης του Office
Ένα είδωλο εγκατάστασης αφορά την εγκατάσταση του Office σε ένα σταθμό εργασίας και πραγματοποίηση μιας εικόνας (αντίγραφο) του σταθμού εργασίας μετά από την οποία μπορείτε να εγκαταστήσετε το Office σε άλλους σταθμούς εργασίας. Microsoft δεν είναι δυνατό να υποστηρίζουν πλήρως εγκαταστάσεις εικόνας που δημιουργούνται χρησιμοποιώντας ένα βοηθητικό πρόγραμμα άλλου κατασκευαστή για τον εξής λόγο:
Microsoft δεν εγγυάται την ακρίβεια των ένα προϊόν άλλου κατασκευαστή επιτυχής εγκατάσταση του Microsoft Office με την εγκατάσταση όλα τα απαραίτητα αρχεία στις σωστές θέσεις και με τη δημιουργία όλων των απαιτούμενων καταχωρήσεων μητρώου.

Γενικές κατευθυντήριες γραμμές για την αντιμετώπιση προβλημάτων εγκατάστασης του Office

Εάν έχετε προβλήματα κατά την εκτέλεση του προγράμματος εγκατάστασης του Microsoft Office, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Microsoft. Εάν έχετε προβλήματα κατά την εγκατάσταση του Microsoft Office, χρησιμοποιώντας ένα βοηθητικό πρόγραμμα Microsoft από το πρόγραμμα Εγκατάστασης (Setup), καλέστε τη σωστή ομάδα υποστήριξης προϊόντων της Microsoft. Εάν χρησιμοποιείτε ένα βοηθητικό πρόγραμμα άλλου κατασκευαστή, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του προϊόντος.

Χρησιμοποιήστε τις ακόλουθες μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων που αντιμετωπίζετε όταν εγκατάσταση του Office:
 • Εξακριβώστε αν το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο σε έναν υπολογιστή.

  Για να γίνει αυτό, επανεγκατάσταση του Microsoft Office στον υπολογιστή το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάσταση της τρέχουσας εγκατάστασης του Microsoft Office. Εάν δεν διορθωθεί το πρόβλημα, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης.
 • Εξακριβώστε αν το πρόβλημα παρουσιάζεται σε πολλούς υπολογιστές ή για πολλούς χρήστες.

  Για να γίνει αυτό, εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης σε άλλον υπολογιστή ή συνδεθείτε στον υπολογιστή ως χρήστης και εκτελέστε το πρόγραμμα εγκατάστασης. Εάν το ζήτημα διορθωθεί, η προηγούμενη μέθοδος εγκατάστασης του Microsoft Office δεν είναι επιτυχής. Εάν χρησιμοποιήσατε ένα βοηθητικό πρόγραμμα άλλου κατασκευαστή, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του βοηθητικού προγράμματος. Εάν εκτελέσετε το πρόγραμμα Εγκατάστασης δεν διορθώσει το πρόβλημα, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη της Microsoft.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με υποστηριζόμενες μέθοδοι εγκατάστασης του Office, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
162001Σε δίσκο διπλότυπες εγκατεστημένες εκδόσεις των Windows

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 298043 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 4.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office XP Professional Edition
 • Microsoft Office XP Small Business Edition
 • Microsoft Office XP Standard Edition
 • Microsoft Office XP Developer Edition
 • Microsoft Access 2002 Standard Edition
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft PowerPoint 2002 Standard Edition
 • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbnosurvey kbarchive kbhowto kbother kbpolicy kbsetup kbusage kbmt KB298043 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 298043

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com