Yhteystietojen tuominen Excelistä Outlookiin

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 295664 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Jos sinulla on Microsoft Excel-taulukon sisältämien yhteyshenkilöiden luettelo, se ei helposti ulottuvilla, Microsoft Outlook tai muut osoitteistoa mahdollisesti käyttävät ohjelmat. Voit poistaa tämän ongelman viemällä, voit viedä ja tuoda luettelon Outlookiin tämän artikkelin "Lisätietoja"-osan ohjeiden mukaisesti.

Enemmän tietoa

Vieminen Excelistä

 1. Jos laskentataulukon rivi 1 sisältää sarakkeiden kuvauksia, kuten "Nimi", "Sähköpostiosoite" ja niin edelleen, siirry vaiheeseen 3. Jos näin ei ole, lisää kyseinen tekee hiiren kakkospainikkeella 1 ensimmäinen rivi ja sitten vasemmalle Lisää.
 2. Uusia tyhjiä soluja jokaisen sarakkeen yläosassa kuvaus kyseiselle sarakkeelle, kuten nimi,""Sähköpostiosoite","yritys""Puhelinnumero"ja niin edelleen.
 3. Valitse Tiedosto valikko, napsauta Tallenna nimellä.
 4. Valitse kansio, johon haluat tallentaa Tallenna avattavasta luettelosta, kirjoita nimi, kuten "Yhteystiedot"- Tiedostonimi -ruutuun Tallenna nimellä avattava luettelo, valitse CSV (luetteloerotin).
 5. Kansion sijainti muistiin ja valitse sitten TALLENNA.

Tuominen Outlookiin

 1. Jos olet tuomassa aiemmin luotuun Yhteystiedot-kansioon, siirry vaiheeseen 3. Jos haluat luoda uuden kansion Outlookissa, Kansioluettelo Valitse Näkymä valikosta, jos kansioluettelossa on jo avoinna.
 2. Napsauta hiiren kakkospainikkeella Yhteystiedot kansio ja napsauta sitten Uusi kansio, kirjoita uuden kansion nimi ja valitse sitten OK.
 3. Valitse Tiedosto valikko, napsauta Tuonti ja vienti, valitse Seuraava, valitse Luetteloerottimella erotetut arvot (Windows), ja valitse sitten Seuraava.
 4. Jos näyttöön tuleva tiedosto ei ole oikea tiedosto, valitse Selaa, selaa vaiheen 3 kansioon ja kaksoisnapsauttamalla sitä.
 5. Jos tuot uuteen kansioon Asetukset asetuksia ei ole merkitystä, koska kaksoiskappaleita ei ole. Jos et, valitse loogisin vaihtoehto. Jos ole varma, ja valitse sitten Valitse Salli päällekkäisten kohteidenSeuraava.
 6. Valitse Yhteystiedot kansion tai muut yhteystiedot-tyypin kansio, joka on luotu, jos haluat tuoda, ja valitse sitten Seuraava.
 7. Jos et ole varma, että laskentataulukon ensimmäisen rivin sarakenimet yhdistää Outlook-kenttiin oikein, valitse Tarkista ne käyttäjän määritykset .

  HUOMAUTUS: Jos mukautettujen kenttien yhdistäminen ei ole käytettävissä, olet valinnut kontaktin tyyppi-kansion tuominen. Valitse Takaisin, ja valitse sitten oikea kansio. Jos olet tyytyväinen määritykseen, valitse OK Sulje Käyttäjän määritykset -valintaikkuna ja valitse sitten Valmis.

Tuodaan Outlook 2010

 1. Jos olet tuomassa aiemmin luotuun Yhteystiedot-kansioon, siirry vaiheeseen 4.
 2. Luo uusi kansio Outlook 2010: ssä
 3. Yhteystiedot -kansiota hiiren kakkospainikkeella, valitsemalla Uusi kansio, kirjoita uuden kansion nimi ja valitse OK.
 4. Valitse Tiedosto -välilehti valintanauhassa ja valitse sitten-valikosta Avaa .
 5. Valitse Tuo -välilehti. Ohjatun tuomisen ja viemisen avautuu.
 6. Jos näyttöön tuleva tiedosto ei ole oikea tiedosto, valitse Selaa, Etsi kansio, joka on kuvattu vaihe 3 ja kaksoisnapsauttamalla sitä.
 7. Jos tuot uuteen kansioon, asetukset eivät ole merkitystä, koska kaksoiskappaleita ei ole. Jos et tuo uuteen kansioon, valitse loogisin vaihtoehto. Valitse Salli päällekkäisten kohteiden Jos ole varma, ja valitse sitten Seuraava .
 8. Valitse Yhteystiedot -kansiosta tai muusta yhteystietotyypin-kansiosta, jonka olet luonut, ja valitse sitten Seuraava.
 9. Jos et ole varma, että laskentataulukon ensimmäisen rivin sarakenimet yhdistää Outlook-kenttiin oikein, valitse Tarkista ne käyttäjän määritykset .

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 295664 - Viimeisin tarkistus: 3. lokakuuta 2013 - Versio: 5.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
 • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
 • Microsoft Office Outlook 2003
 • Microsoft Excel 2002 Standard Edition
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
Hakusanat: 
kbhowto kbmt KB295664 KbMtfi
Machine-translated Article
HUOMIO: Tämä artikkeli on käännetty Microsoft kielenkäännös-ohjelmistolla kielenkääntäjän sijaan. Microsoft tarjoaa sekä kielenkäännös-ohjelmistolla että kielenkääntäjällä käännettyjä artikkeleita jotta kaikki Knowledge Base- artikkelit ovat tarjolla paikallisessa kielellä. Huomioittehan että kielenkäännös-ohjelmistolla käännetyt artikkelit eivät aina ole täydellisiä. Kielenkäännös-ohjelmistolla käännetyssä artikkelissa voi olla kielioppi-, sanasto- tai sanamuotovirheitä. Microsoft ei ole vastuussa käännösvirheiden mahdollisesti aihettamista vahingoista. Microsoft myös päivittää usein kielenkäännös-ohjelmistoa.
Tämän artikkelin englanninkielinen versio on: 295664

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com