Útmutató: hardvereszköz vagy szoftver Windows XP rendszerrel való kompatibilitásának megállapítása

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 295322 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

A cikk azt ismerteti, hogy milyen módon állapítható meg egy hardverösszetevőről vagy szoftverről, hogy kompatibilis-e a Windows XP rendszerrel.

További információ

Mielőtt számítógépét Windows XP rendszerűre frissítené, a Microsoft következő, Windows Update-kompatibilis hardvereszközöket és szoftvereket felsoroló webhelyére ellátogatva nézzen utána, hogy hardvereszközei és szoftverei kompatibilisek-e a Windows XP rendszerrel:
http://www.microsoft.com/Windows/catalog/
A Windows-kompatibilis hardvereszközök és szoftverek listájának webhelye olyan tájékoztató célú szolgáltatás, melynek segítségével megállapíthatja, hogy milyen programok és hardverösszetevők működnek a legjobban számítógépén. A Windows-kompatibilis hardvereszközök és szoftverek listájának webhelyére ellátogatva még megvásárlásuk előtt ellenőrizheti a kiszemelt hardvereszközök és szoftverek alkalmasságát. A webhely szoftver- és hardverkompatibilitási információtára folyamatosan új termékek adataival bővül, így mindig számíthat arra, hogy a legfrissebb információk alapján működtetheti számítógépét.

A webhelyen gyártó és termék szerinti keresést is végezhet a Windows XP rendszerrel kompatibilis hardver- és szoftvertermékek megtalálásához. Emellett a webhelyre ellátogatva azt is megállapíthatja, hogy szüksége van-e frissítésre. Az esetek nagy részében a termékek kompatibilitását a Microsoft, a független szoftvergyártók, illetve a független hardvergyártók ellenőrizték és minősítették. Más termékeknél a kompatibilitási jellemző a gyakorlati használat során dől el. A Microsoft arra ösztönöz minden független hardver-, illetve szoftvergyártót, hogy a termékeik Windows XP-kompatibilitására vonatkozó információkat tegyék elérhetővé a webhely számára.

MEGJEGYZÉS: A Windows XP rendszerrel kompatibilis termékeknek ezen a webhelyen megtalálható listája nem feltétlenül tekinthető teljesnek. Ha egy olyan terméket vásárolt, amely kompatibilis a Windows XP rendszerrel, de nem szerepel ezen a listán, kérjük, értesítse a termék gyártóját és szólítsa fel arra, hogy regisztrálja a terméket a szoftver-, illetve hardvertermék-regisztrációs webhelyeken.

Szoftvertermék regisztrálásához a következő Microsoft-webhelyet nyissa meg:
http://msdn.microsoft.com/isv/
Hardvertermék regisztrálásához a következő Microsoft-webhelyet nyissa meg:
http://www.microsoft.com/whdc/whql/default.mspx
A Microsoft Tudásbázis kapcsolódó cikke:
292607 A Windows XP rendszerre való frissítés támogatott módjai

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 295322 - Utolsó ellenőrzés: 2006. december 27. - Verziószám: 4.4
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbupgrade kbenv kbsetup KB295322
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com