Problemen met het domein lidmaatschap na een systeem herstel

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 295049 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

De volgende problemen kunnen optreden:
  • Als u systeem herstel nadat het wacht woord wijzigen gebruikt interval één keer is verlopen en u de computer herstellen naar een punt vóór de wacht woord wijzigingen de volgende wacht woord wijziging wordt niet uitgevoerd wanneer zij verschuldigd is. In plaats daarvan behandelt het besturings systeem terugzetten alsof het wacht woord is gewijzigd.
  • Als u systeem herstel nadat het wacht woord wijzigen gebruikt interval tweemaal is verlopen en u de computer herstellen naar een punt vóór de wacht woord wijzigingen, de domeingebruikers accounts op de computer zijn uitgeschakeld, en gebruikers ontvangen een foutbericht wanneer ze zich aanmelden.

Oorzaak

Wanneer u een computer aan een domein toevoegen, eencomputer naam$account wordt gemaakt en een wacht woord is gedeeld tussen de computer en het domein. Standaard is wacht woord elke 30 dagen (MaximumPasswordAge) gewijzigd.

Het probleem dat wordt beschreven in de sectie "Symptomen" treedt op omdat systeem Herstel alleen herstelt de lokale computer staat. Deel van de informatie over lid worden van domeinen bevindt zich in de Active Directory-service en systeem Herstel herstelt geen Active Directory.

Voor het eerste symptoom de vertraagde wacht woord wijziging treedt op omdat systeem herstel de LSA herschrijft geheim met het wacht woord met dezelfde waarden. Dit schrijven werkt de tijd stempel van het geheim dat de Netlogon-service gebruikt om te beslissen over het wacht woord tijds tempel wijzigen. Voor het tweede probleem is geen lokaal opgeslagen wacht woord dat komt overeen met het wacht woord voor computer account in Active Directory.

Oplossing

Het eerste symptoom is opgelost, wacht de computer het wacht woord wijzigen of de comoputer te wijzigen van het wacht woord onmiddellijk forceren. Voer een wacht woord wijziging afdwingen, deNLTEST /sc_change_pwd:domeinopdracht. HetNLTESTopdracht is onderdeel van de Windows-ondersteuningsprogramma's.

Oplossen het tweede probleem, gebruik een van de volgende methoden:
  • De computer uit het domein verwijdert en vervolgens naar readd het domein.
  • De herstel bewerking ongedaan maken.

Status

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp.

Meer informatie

De wacht woorden voor een bepaalde computeraccount zijn geldig voor een bepaalde join. Voor elke computer die deel uitmaakt van een domein, er een discrete communicatie kanaal met een domeincontroller is. Dit aparte communicatie kanaal wordt ook wel het beveiligde kanaal. Het wacht woord voor de beveiligd kanaal wordt opgeslagen met de computeraccount op alle domeincontrollers. Voor Microsoft Windows 2000 of Microsoft Windows XP is de standaard computer account wacht woord wijzigen periode is 30 dagen. Als de computeraccount wacht woord en het geheim van de LSA (Local Security Authority) zijn niet gesynchroniseerd, de Net Logon-service registreert foutberichten.

Voor meer informatie klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
216393Computeraccounts in Windows 2000 opnieuw instellen
251335Domein gebruikers kunnen niet werk station of server toevoegen aan een domein
260575Het gebruik van Netdom. exe wacht woorden van computer accounts opnieuw instellen
175468Effecten van computeraccount replicatie in een domein

Eigenschappen

Artikel ID: 295049 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbnetwork kbprb kbmt KB295049 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:295049

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com