Een discussie over de beschikbaarheid van de functie Snelle gebruikers wisseling

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 294739 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

Dit artikel beschrijft de verschillende situaties waarin de Functie voor snelle gebruikers wisseling is beschikbaar. De beschikbaarheid van de gebruiker snel Functie voor het overschakelen is afhankelijk van de volgende factoren:
 • De versie van Windows die is geïnstalleerd
 • De net werk configuratie (werk groep of domein)
 • De bronnen van de computer
 • Het type van derden dat is geïnstalleerd

Meer informatie

De functie Snelle gebruikers wisseling is beschikbaar in Microsoft Windows XP Professional en Windows XP Home Edition onder de voorwaarden die zijn in de volgende secties beschreven.

Windows XP Home Edition

 • Deze functie is altijd beschikbaar als u geen gebruikmaakt van een derden-product dat wordt vervangen door de Microsoft grafische identificatie en Bestand voor verificatie (Msgina. dll).
 • Deze functie is standaard ingeschakeld op computers met meer dan 64 MB RAM.
 • Deze functie kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld in het Configuratie scherm. Hiertoe klikt u opGebruikersaccounts, en klik vervolgens opDe manier waarop gebruikers zich op wijzigen of uitschakelen.

Windows XP Professional

 • Deze functie is alleen beschikbaar als de computer geen lid van een Microsoft Windows NT, Windows 2000 of Microsoft Windows Server 2003-domein is en u geen gebruikmaakt van een product van derden ter vervanging van de Microsoft Graphical Identification and bestands verificatie (Msgina. dll).
 • Deze functie is standaard ingeschakeld op computers met meer dan 64 MB RAM-geheugen dat geen deel uitmaakt van een domein.
 • Deze functie kan worden ingeschakeld of uitgeschakeld in het Configuratie scherm. Hiertoe klikt u opGebruikersaccounts, en klik vervolgens opDe manier waarop gebruikers zich op wijzigen of uitschakelen(op computers die geen deel van een domein uitmaakt).

Andere beperkingen van de functie Snelle gebruikers wisseling

Computer bronnen

De functie snel naar andere gebruiker overschakelen werkt niet als er onvoldoende computer bronnen te maken van een nieuwe thread van het Winlogon-service. Wanneer er onvoldoende bronnen, reageert het systeem niet meer (loopt vast), het systeem vast lopen van de computer of de gebruiker kan een Userinit. exe toepassings fout en het volgende foutbericht weer gegeven:
De toepassing niet juist initialiseren (0xc000012d)
In deze gevallen sommige gebruikers moeten zich afmelden bij de computer, of moet u sommige sluiten programma's tot computer bronnen vrij te maken.

Grafische identificatie en verificatie-producten van derden

Het bestand msgina. dll samenwerkt met de Winlogon-service Geef de functie Snelle gebruikers wisseling en het welkomst scherm. Derden software kunt vervangen door de huidige grafische identificatie en verificatie gegevens met hun eigen grafische identificatie en verificatie gegevens. De snelle Gebruiker overschakelen functie en het Microsoft-welkomst scherm zijn niet beschikbaar als u gebruikt een product van derden ter vervanging van het grafische Microsoft Identificatie en verificatie bestand (Msgina. dll).

Voor meer informatie over het herstellen van de originele grafische identificatie en verificatie-bestand, klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
302346De aanmeldings interface standaard Windows mogelijk niet weer gegeven na de installatie van derden programma

Eigenschappen

Artikel ID: 294739 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Trefwoorden: 
kbinfo kbmt KB294739 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:294739

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com