Slik låser du raskt din datamaskin og bruke andre Windows Logo hurtigtaster

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 294317 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Denne artikkelen beskriver hvordan du raskt låser datamaskinen, i tillegg til de andre Windows logo hurtigtastene som du kan bruke.

Mer informasjon

Windows XP inneholder en ny hurtigtast for Microsoft Natural Keyboard for å låse datamaskinen. Et hvilket som helst annet kompatibelt tastatur som inkluderer Windows-logotasten og programtasten kan også utføre denne oppgaven.

Hvis du vil bruke denne hurtigtasten, kan du trykke Windows-tasten + L. Følgende liste har en annen datamaskin Lås opp scenarier som kan du, i tillegg andre måter å låse datamaskinen:

Rask bytting av bruker aktivert

Hvis funksjonen for rask bytting av bruker er aktivert og du låser datamaskinen, kan du se på samme måte som om du har byttet mellom brukere: tilbakestilles datamaskinen til velkomstskjermen og andre brukere kan logge seg på datamaskinen.

Rask bytting av bruker deaktivert

Hvis funksjonen for rask bytting av bruker er deaktivert og du låser datamaskinen, vises dialogboksen Lås opp datamaskin som krever gjeldende påloggede bruker til å skrive inn et passord for å låse opp datamaskinen.

Velkomstskjerm aktivert

Hvis velkomstskjermen er aktivert, datamaskinen kan også låses Hvis du trykker CTRL + ALT + DELETE (for å åpne Oppgavebehandling), og klikk deretter Lås datamaskinen eller Bytt brukerAvslutt -menyen.

Merknad: hvorvidt "Lås datamaskin" eller "Bytt bruker" på Avslutt -menyen er avhengig av om funksjonen for rask bytting av bruker er aktivert.

Velkomstskjerm deaktivert

Hvis velkomstskjermen er deaktivert, kan du låse datamaskinen Hvis du trykker CTRL + ALT + DEL og klikk Lås datamaskinen i dialogboksen Windows-sikkerhet .

I alle scenarioene ovenfor den "Windows-logotast tasten + L" snarvei kan låse datamaskinen. Hvis du ikke har et passord som er angitt for din brukerkonto, kan hvem som helst låse opp datamaskinen. Angi et passord for brukerkontoen: I Kontrollpanel, dobbeltklikk brukerkontoer, velge brukerkontoen din, og klikk deretter Opprett passord.

Du kan også bruke følgende hurtigtaster med et Microsoft Natural Keyboard eller et annet kompatibelt tastatur som inkluderer Windows-logotasten og programtasten.

Skjul denne tabellenVis denne tabellen
TrykkTil
Windows-logotastenVis eller skjul Start-menyen
Windows-logo tasten + LLås datamaskinen
Windows-logotast + BREAKVise dialogboksen Systemegenskaper
Windows-logo key + DVis skrivebordet
Windows-logo key + MMinimer alle vinduer
Windows-logo key + SKIFT + MGjenopprette minimerte vinduer
Windows-logo key + EÅpne Min datamaskin
Windows-logo tasten + FSøk etter en fil eller mappe
CTRL + Windows logo tasten + FSøk etter datamaskiner
Windows-logo tasten + F1Vise Hjelp for Windows
Windows-logo tasten + RÅpne dialogboksen Kjør
Windows-logotasten + u.Åpne Verktøybehandling
Windows-tastenVise hurtigmenyen for det merkede elementet

Egenskaper

Artikkel-ID: 294317 - Forrige gjennomgang: 20. november 2013 - Gjennomgang: 3.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional
Nøkkelord: 
kbhowto kbui kbmt KB294317 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 294317

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com