Cikk azonosítója: 293118 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A cikk lépésenként ismerteti a Fájlok és beállítások átvitele varázsló használatát a fájlok és beállítások egyik számítógépről a másikra való átviteléhez Microsoft Windows XP rendszerben.

A cikk a kezdő és középszintű számítógép-felhasználók számára íródott.
A lépések egyszerűbb követhetősége érdekében célszerű először kinyomtatni a jelen cikket.

A Fájlok és beállítások átvitele varázsló használata Windows XP rendszerben

A „Fájlok és beállítások átvitele varázsló” a Microsoft Internet Explorer és a Microsoft Outlook Express beállításainak az átvitelére szolgál a Windows XP rendszerben. A varázsló használható az asztalra, a megjelenítésre és a telefonos kapcsolatokra vonatkozó, valamint egyéb beállításoknak az átvitelére.

1. lépés: A régi számítógép fájljainak és beállításainak előkészítése

 1. A régi számítógépen mutasson a Start menü Programok pontjára, majd a Kellékek, végül a Rendszereszközök pontra, és kattintson a Fájlok és beállítások átvitele varázsló parancsra.
 2. A Fájlok és beállítások átvitele varázsló párbeszédpanelen kattintson a Tovább gombra, majd jelölje be a Régi számítógép választógombot.
 3. Kattintson a Tovább gombra, és válassza ki az átvitel módját (jelölje be például a Hajlékonylemezes meghajtó vagy más cserélhető adathordozó választógombot).
 4. Kattintson a Tovább gombra, majd jelölje be az átvinni kívánt elemeknek megfelelő, például a Csak a beállításokat, a Csak a fájlokat vagy A beállításokat és a fájlokat választógombot.
 5. Kattintson kétszer a Tovább gombra, majd várja meg, amíg a „Fájlok és beállítások átvitele varázsló” feldolgozza az átvitelre szánt elemeket.
 6. Kattintson a Befejezés gombra.

2. lépés: A fájlok és beállítások átvitele az új számítógépre

 1. Az új számítógépen mutasson a Start menü Programok pontjára, majd a Kellékek, végül a Rendszereszközök pontra, és kattintson a Fájlok és beállítások átvitele varázsló parancsra.
 2. A Fájlok és beállítások átvitele varázsló párbeszédpanelen kattintson a Tovább gombra, majd jelölje be az Új számítógép választógombot.
 3. Kattintson a Tovább gombra, majd jelölje be a Nincs szükségem varázslólemezre. Már összegyűjtöttem a fájlokat és beállításokat a régi számítógépről választógombot.
 4. Kattintson a Tovább gombra, és válassza ki az átvitel módját (jelölje be például a Hajlékonylemezes meghajtó vagy más cserélhető adathordozó választógombot).

  Megjegyzés: Ugyanazt az átviteli módot kell kiválasztania, amelyet a régi számítógépen választott.
 5. Kattintson a Tovább gombra, majd várja meg, amíg a „Fájlok és beállítások átvitele varázsló” feldolgozza az átvitelre szánt elemeket.
 6. Kattintson a Befejezés gombra.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 293118 - Utolsó ellenőrzés: 2007. április 18. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows XP Professional
Kulcsszavak: 
kbhowto kbinfo kbtshoot kbprb kbexpertisebeginner kbceip KB293118
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com