A Windows 2000 rendszer helybeni frissítése

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 292175 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ez a azt ismerteti, hogy miként használható a Windows 2000 Professional telepítő CD-je a meglévő telepítés helybeni frissítésére, ha egy helyreállítási eljárás után a rendszer továbbra sem működik megfelelően.

További információ

Az itt ismertetett eljárás az utolsó lehetőséget jelenti az operációs rendszer újratelepítése előtt. A következő eljárás végrehajtása ugyanannyi időt vesz igénybe, mint az operációs rendszer újratelepítése.

A Windows 2000 rendszer helybeni frissítéséhez kövesse az alábbi lépéseket:
  1. Helyezze be a Windows 2000 telepítő CD-jét a CD-ROM-meghajtóba, indítsa el a számítógépet, majd nyomjon meg egy billentyűt a rendszer CD-ről történő indításához.
  2. A Windows 2000 telepítő üdvözlőképernyőjének megjelenésekor futtassa A Windows 2000 telepítéséhez nyomja meg az ENTER billentyűt parancsot.
  3. A licencszerződés elfogadásához nyomja meg az F8 billentyűt.
  4. A telepítő ekkor ellenőrzi az előző telepítést.

    Megjegyzés: Ha a telepítőprogram nem észlel előző telepítést, és megjelenik a particionáló képernyő, probléma lépett fel. Elképzelhető, hogy nem lehet végrehajtani helybeni frissítést.
  5. Amikor a program felajánlja a meglévő Windows 2000-telepítés kijavítását, nyomja meg J billentyűt. A Windows 2000 telepítőprogramja végrehajtja a meglévő telepítés helybeni frissítését. Ne feledje, hogy a rendszerfájlok néhány egyéni beállítása elveszhet.
A javítási eljárásokról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkeiben tájékozódhat:
306952 Mit módosít, és mit nem a Windows 2000 helybeni frissítése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
238359 A Windows manuális és gyors kijavítása közötti különbségek (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)
816579 A Windows Server 2003 rendszer helybeni frissítése (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 292175 - Utolsó ellenőrzés: 2006. szeptember 12. - Verziószám: 5.1
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Windows 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Kulcsszavak: 
kbinfo KB292175
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com