De "Alles selecteren" of "Selecteer tekst met soortgelijke opmaak" opdrachten werken niet zoals verwacht in Word

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 292084 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel is eerder gepubliceerd onder NL292084
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u tekst die een bepaald opmaak profiel is toegepast, selecteer en klik vervolgens opAlles selecterenin deOpmaak profielen en opmaaktaakvenster ofTekst met soortgelijke opmaak selecterenKlik in het snelmenu dat wordt weer gegeven nadat u de geselecteerde tekst, Microsoft Word selecteert alle rechter tekst met dit opmaak profiel, ongeacht of extra opmaak mogelijk toegepast op de tekst.

Oorzaak

Dit gedrag is inherent aan Microsoft Word. Word selecteert alle tekst in het document met het basis opmaak profiel van de geselecteerde tekst. Dit probleem treedt op omdat Word ervan uitgaat dat u wijzigingen wilt aanbrengen alle tekst in uw document met dit basis opmaak profiel. Daarom Word Hiermee selecteert u alle tekst in het document met het basis opmaak profiel met inbegrip van tekst waarop extra opmaak toegepast via dit stijl.

Bijvoorbeeld wanneer u tekst selecteert waarop het opmaak profiel Kop1 toegepast en klik vervolgens opAlles selecterenin deOpmaak profielen en opmaaktaakvenster Word Hiermee selecteert u alle tekst in het document die het opmaak profiel Kop1 is toegepast -met inbegrip van tekst waarop extra opmaak is toegepast die gebruikmaakt van alternatieve letter typen, kleuren, laten inspringen, vette, cursieve, onderstreping, enzovoort.

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, gebruikt u een van de volgende methoden.

Methode 1: Tekst items selecteren door CTRL ingedrukt te houden

Wijzigingen aanbrengen in meerdere tekst secties, houdt u CTRL ingedrukt en en Selecteer elke sectie van tekst die u wilt wijzigen. Wanneer u hebt gedaan. dus de opmaak wijzigingen die u wilt toepassen.

OPMERKING: Word nu kunt u niet-aaneengesloten tekst selecties.

Voor meer informatie informatie over het selecteren van tekst, klikt u opMicrosoft Word Helpop deHelpin het menu typetekst selecterenop kantoor -Assistent of de Antwoordwizard en klikt u vervolgens opZoekenom de gevonden onderwerpen weer geven.

Voor meer informatie Klik op het volgende artikelnummer om het artikel weer te geven in de Microsoft Knowledge Basis:
275969Word 2002: Kan niet-aaneengesloten tekst met het toetsen bord selecteren

Methode 2: Afzonderlijke tekst met soortgelijke opmaak selecteren

Wijzigingen aanbrengen in alle tekst metvergelijkbareopmaak, selecteert u het eerste exemplaar van de opgemaakte tekst dat u wijzigen wilt. Gebruik vervolgens een van de volgende methoden:
  • Rechter muis knop op de geselecteerde tekst en klik vervolgens opTekst met soortgelijke opmaak selecterenKlik in het snelmenu dat wordt weer gegeven.
- of -
  1. In deOpmaak profielen en opmaakhet taak venster, klikt u op deWeer gevenvak en klik vervolgens opOpmaak in gebruik.

    De opmaak van de geselecteerde tekst moet worden geselecteerd in hetKies opmaak toepassenlijst.
  2. Plaats de aanwijzer op het geselecteerde item in dePick opmaak toepassenlijst.
  3. Klik op de pijl die rechts van de geselecteerde verschijnt opmaken en klik vervolgens opAlles selecterennInstanties, waarbijngeeft het nummer exemplaren van voorkomt de opmaak in het document.

Meer informatie

OPMERKING: Wanneer u tekst selecteert waarop een basis opmaak profiel toegepast samen met Klik extra opmaak, en vervolgens opAlles selecterenin deOpmaak profielen en opmaaktaakvenster ofTekst met soortgelijke opmaak selecterenWord selecteert u alleen de tekst die extra opmaak.

Bijvoorbeeld, wanneer u Selecteer tekst met het opmaak profiel Kop1 en de kleur rood is toegepast, en Klik opAlles selecterenin deOpmaak profielen en opmaaktaakvenster Word Hiermee selecteert u alle tekst in het document waarop de stijl Kop1 en de kleur rood is toegepast. Word biedtnietSelecteer tekst in het document waarop de stijl Kop1, maar niet heeft de kleur rood toegepaste.

Eigenschappen

Artikel ID: 292084 - Laatste beoordeling: zondag 18 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
  • Microsoft Office Word 2003
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB292084 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:292084

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com