A mellékleteket nem tömöríti az Outlook 2002

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 291637 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
A cikket archiválták. A továbbiakban a tartalma már nem frissül, csak jelenlegi állapotában lesz elérhető.
A cikk Microsoft Outlook 2000 alkalmazásra vonatkozó változatát a Microsoft Tudásbázis következő cikke tartalmazza (előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat): 195563.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Összefoglaló

A szöveges üzenetek küldése mellett a Microsoft Outlook 2002 az üzenetekhez csatolt fájlok küldésére is képes. Egy melléklet csatolása egy üzenethez megnöveli az üzenet fájlméretét, és hatással lehet az átviteli sebességre, akár szűk hálózati keresztmetszetet is okozhat.

A fájl tömörítése egy mód ennek csökkentésére. Az elektronikus levelezési szabványoknak való megfelelés érdekében azonban a Microsoft Outlook nem tömöríti a fájlmellékleteket.

További információ

Az alábbiak külső gyártók fájltömörítésre alkalmas termékei.

BKZip 98 (Bernd Kemmlers)

http://bks.simplenet.com
Zip fájlok létrehozása, megtekintése és kicsomagolása. A program többféle tömörítési szintet támogat.

MaX Compression (C2C Systems)

http://www.c2c.com/site/products/max_overview.asp
Ez a beépülő modul az Outlook alkalmazásban automatikusan elvégzi a mellékletek tömörítését és kicsomagolását.

TurboZip (Pacific Gold Coast)

http://www.turbozip.com
Kicsomagolás és visszafejtés nélkül is dolgozhat a tömörített fájlokban tárolt fájlokkal és üzenetekkel. Emellett a program rendelkezik egy beépített ActiveX-vezérlővel, mely Microsoft Office 97 dokumentumok és számolótáblák alakhű (WYSIWYG) megtekintésére szolgál.

WinZip (Niko Mak Computing, Inc.)

http://www.winzip.com
A WinZip támogatja az elterjedt internetes fájlformátumokat, beleértve a TAR, gzip, Unix compress, UUencode, BinHex és MIME algoritmusokat is. Az ARJ, LZH és ARC fájlokat külső programokon keresztül támogatja.

ZipMagic (Aladdin Sys Corporation)

http://www.allume.com/win/zipmagic/
A Zip fájlokat mappaként jeleníti meg, így a fájlok kicsomagolása nélkül is megtekintheti tartalmukat. Támogatja az egységes ZIP formátumot, valamint az ARJ, LHA/LZH, Z, GZIP, TAR, TAZ, TGZ, CAB és ZOO formátumokat is. A program ezeken túl képes a BinHex, UUEncode, XXEncode és MIME fájlok megnyitására és visszafejtésére.

ZipOut (MicroEye, Inc.)

http://www.microeye.com/zipout
A ZipOut automatikusan tömöríti az üzenetekhez, közleményekhez, találkozókhoz, értekezlet-összehívásokhoz, névjegyekhez, terjesztési listákhoz, naplókhoz és feladatokhoz csatolt mellékleteket, valamint – az említett üzenettípusok alapján – az egyéni Outlook-űrlapokhoz csatolt mellékleteket is. A ZipOut a Microsoft Outlook 2000 Csak internet és Cég/munkacsoport-támogatás üzemmódjában is működik. A Microsoft a harmadik felek elérhetőségi adatait csak a műszaki támogatás eléréséhez szánt segítségnyújtásként teszi közzé. Az elérhetőségi adatok értesítés nélkül változhatnak, pontosságukat a Microsoft nem garantálja. A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, melyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 291637 - Utolsó ellenőrzés: 2014. január 29. - Verziószám: 3.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
Kulcsszavak: 
kbnosurvey kbarchive kbinfo kbattachments KB291637
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com