Artikkelin tunnus: 291473 - Näytä tuotteet, joita tämä artikkeli koskee.
Jos olet Small Business Customer -asiakas, voit etsiä lisää vianmääritys- ja oppimisresursseja Support for Small Business -sivustosta.
Tämän artikkelin Microsoft Word 2000 -sovellusta käsittelevä versio on 212339. (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

Yhteenveto

Voit muotoilla asiakirjan automaattisesti Microsoft Word 2010:ssä ja aiemmissa versioissa joko kirjoittamisen yhteydessä tai koko tiedoston samalla kertaa. Molemmissa tapauksissa voit hallita Wordin tekemiä automaattisia muutoksia ja poistaa automaattisen muotoilun asetuksia käytöstä. Tässä vaiheittaisia ohjeita sisältävässä artikkelissa kuvataan, miten automaattisen muotoilun asetukset poistetaan käytöstä.

Enemmän tietoa

Automaattinen muotoilu toimii seuraavilla tavoilla:
  • Word muotoilee automaattisesti asiakirjan kirjoittamisen aikana esimerkiksi otsikot, luettelomerkeillä merkityt ja numeroidut luettelot, kehykset, luvut ja symbolit. Voit hallita Wordin tekemiä automaattisia muutoksia tai voit poistaa automaattisen muotoilun kokonaan käytöstä.
  • Voit muotoilla automaattisesti valitun asiakirjan tekstin tai koko muotoilemattoman asiakirjan, kuten sähköpostiviestin, valitsemalla Moutoile-valikosta Automaattinen muotoilu -vaihtoehdon. Voit tarkistaa, hyväksyä tai hylätä kunkin muutoksen.
  • Oletusarvon mukaan Automaattinen muotoilu -komento ei ole käytettävissä Word 2007:n ja sitä uudempien versioiden valintanauhassa. Jos haluat manuaalisesti muotoilla valitun asiakirjan tekstin tai koko muotoilemattoman asiakirjan Word 2007:ssä tai myöhemmissä versioissa, voit käyttää Automaattinen muotoilu -komentoa.
Oletusarvon mukaan automaattisen muotoilun asetukset otetaan käyttöön, kun Word käynnistetään ensimmäisen kerran. Voit poistaa käytöstä asetukset, joita et halua.

Automaattisen muotoilun asetusten poistaminen käytöstä

Jos haluat poistaa käytöstä Wordin käyttämät automaattisen muotoilun asetukset, noudata käytössä olevaan Word-versioon liittyviä vaiheittaisia ohjeita.

Word 2013, Word 2010 tai Word 2007

Word 2003 tai Word 2002

Suositukset


Lisätietoja automaattisen muotoilun asetusten ottamisesta käyttöön ja automaattisen muotoilun eri asetusten käyttötarkoituksista on seuraavassa artikkelissa:  

Automaattisen muotoilun kumoaminen tai poistaminen käytöstä


Saat lisätietoja Wordin automaattisen muotoilun asetuksista painamalla F1 ja hakemalla automaattista muotoilua käsitteleviä ohjeita Microsoft Wordin ohjeesta.
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 291473 - Viimeisin tarkistus: 8. maaliskuuta 2013 - Versio: 2.0
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:
  • Microsoft Word 2013
  • Microsoft Word 2010
  • Microsoft Office Word 2007
  • Microsoft Office Word 2003
  • Microsoft Word 2002 Standard Edition
Hakusanat: 
kbgraphxlinkcritical kbhowtomaster kbproof KB291473

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com