Как да импортирате и експортирате текстови събиране на данни с помощта на Outlook

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 290859 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
За Microsoft Outlook 98 версия на тази статия вижте 179556.
За Microsoft Outlook 2000 версия на тази статия вижте 243476.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

На тази страница

Кратко изложение

Тази статия описва как да използвате за импортиране и експортиране на съветника за импортиране на текстови събиране на данни в Microsoft Outlook и да експортирате събиране на данни Препоръчано от Outlook в текстов файл.

Използване на текстов файл е полезно, когато конвертори, предоставени с Outlook donot директно съответства на формата на данните, които искате да импортирате. Повечето програми може да експортирате и импортирате текстови файлове, така можете често да използвате текстов файл като общ файлов формат, да експортирате и импортирате събиране на данни.

Допълнителна информация

Outlook импортиране и експортиране на съветника да импортирате и експортирате followingtypes на текстови данни:
 • Разделени със запетая стойности (MS-DOS)
 • Разделени със запетая стойности (Windows)
 • Стойности (MS-DOS), разделени с табулатори
 • Стойности (Windows), разделени с табулатори

MS-DOS или Microsoft Windows

Трябва да вземе обосновано решение да използва MS-DOS или Windows конвертор basedon текста символите използвани във вашите събиране на данни. ASCII е набор Препоръчано от знаци usedby много MS-DOS програми, както и ANSI е набор Препоръчано от знаци, използван Препоръчано от много Windowsprograms. Основната разлика между ASCII и ANSI са горната 128characters; долната 128 знака са едни и същи. Горната 128 charactersare често наричат Разширени знаци. ASCII разширен charactersinclude Ред "До" тези символи като ANSI Разширени знаци includeinternational знаци и публикуване на символи.

Запетая или раздела разделител

Знакът, използван за разделяне, или дефинира всяко поле Препоръчано от вашите събиране на данни определя, ако използвате запетая или раздела разделени конвертор. Ако отворите вашите събиране на данни в Microsoft Word 97 и видите запетайки между всяко поле, вашите събиране на данни са разделени със запетаи (CSV). Ако видите интервал между полетата, вашите събиране на данни са или разделени с табулатори, или използва фиксирана ширина поле. В Outlook, разделени с табулатори converter изглежда за знак за табулация между полетата. В Word 97 можете да изберете опцията Покажи/Скрий ; раздели се появяват asarrows, които сочат към правото, и космически знаци се появяват като малки точки.

Забележка: не записвайте файла като колективна папка за документи на Microsoft Word защото Word използва различен формат.

Преди да се опитате да импортирате събиране на данни Препоръчано от текстов файл, е необходима toinspect записа със заглавия да се увери, че елементите, съхранени в текста filematch Outlook вътрешните преобразуване на имена. Записа на заглавния блок е първият запис във файла thetext. Той определя начина, по който са организирани данните. Ако thesefields не съвпадат, данните не се импортират.

За да разберете какви стандартни Outlook имената на полетата са можете да генерирате asample Препоръчано от тези полета в Outlook.

Как да генерира извадка Препоръчано от Outlook полета

Преди да редактирате източника на събиране на данни, тя може да бъде полезно да генерира sampleof полетата, които се използват в Outlook. За да направите това:

За Microsoft Outlook 2010:
 1. Ако е налична, премахнете текущия двоичен метод за постигане на релефност или текстура файл, "Със запетая стойности (Windows) .adr", който се намира в папката на Windows\Application събиране на данни. След като премахнете този файл, файлът ще се възстанови.
 2. С десния бутон върху папката на Outlook, която искате да използвате и след това щракнете върху нова папка Препоръчано от контекстното меню.
 3. Щракнете върху файл tab и след това изберетеОпции.
 4. Изберете Разширено в навигационния екран (левия екран).
 5. В износ раздел, щракнете върху износ бутон.
 6. Щракнете върху експортиране във файли след това щракнете върху напред.
 7. В Създай файл Препоръчано от типщракнете върху Стойности с разделител запетая (Windows)и след това щракнете върху напред.
 8. В списъка Изберете папка за експортиране изберете папката, която сте създали в стъпка 2 и след това щракнете върху напред.
 9. В Запиши експортирания файл като кутия, въведете име за влизане за файла и след това щракнете върхуПреглед да изберете папка за записване на файла в.
 10. Щракнете върху OK за да запишете експортирания файл, щракнете върху напреди след това щракнете върху Готово.
За Microsoft Outlook 2007 и Microsoft Outlook 2003:
 1. Ако е налична, премахнете текущия двоичен метод за постигане на релефност или текстура файл, "Със запетая стойности (Windows) .adr" в папката Windows\Application. Тази процедура възстановява този файл.
 2. В менюто изглед Препоръчано от въздуха щракнете върху външен списък на папките , ако тя още не е показан.
 3. В списъка на папките щракнете с десния бутон в папка на Outlook, която искате да използвате и след това щракнете върху Нова папка в контекстното меню.
 4. Дайте тази временна папка описателно име за влизане и след това щракнете върху OK. Можете да изтриете тази папка, след създаването на примерния файл с полета.
 5. В менюто файл щракнете върху Импортиране и експортиране.
 6. Щракнете върху експортиране във файли след това щракнете върху напред.
 7. В Създай файл Препоръчано от типщракнете върху Стойности с разделител запетая (Windows)и след това щракнете върху напред.
 8. В Изберете папка за експортиранеизберете папката, която сте създали в стъпка 2 и след това щракнете върху напред.
 9. В записване на експортирания файл катовъведете име за влизане на файла, и щракнете върху Преглед за да изберете папка за записване на файла в.
 10. Щракнете върху OK , за да запишете експортирания файл, щракнете върху напреди след това щракнете върху Готово.
Получения файл със стойности, разделени със запетая стойности съдържа полета, които Outlookuses за папката, която сте избрали. Повторете тази стъпка, необходими за всеки тип на данните, които искате да импортирате. Докато сте се запознаете с етикети на полета Outlook, имайте предвид, че точното правопис е необходимо. Например при определяне на адреси за имейл, Outlook използва правописа, "електронна поща" (без кавички).

Как да импортирате текстови събиране на данни

За да импортирате събиране на данни Препоръчано от текстов файл, изпълнете следните стъпки:

За Outlook 2010:
 1. Щракнете върху файл раздела и след това изберетеОтвори.
 2. ИзберетеИмпортиране.
 3. В изберете действие за извършване външен списък, щракнете върху Импортиране Препоръчано от друга назначена програма или файли след това щракнете върху напред.
 4. В списъка Изберете типа на файла за импортиране Препоръчано от щракнете върху файловия тип, който отговаря на вашите събиране на данни и след това щракнете върху напред.
 5. В файл за импортиране на въведете пътя и името на файла на файла, който искате да импортирате, или щракнете Преглед да намерите файла и след това щракнете върхунапред.
 6. В Изберете целева папка външен списък, щракнете върху папката, която искате да импортирате и след това щракнете върху напред.
 7. Потвърдете дали папката местоназначение е правилен и след това щракнете върху Готово.
За Outlook 2007 и Outlook 2003:
 1. В менюто файл щракнете върху Импортиране и експортиране.
 2. В изберете действие за изпълнениещракнете върху Импортиране Препоръчано от друга назначена програма или файли след това щракнете върху напред.
 3. В Изберете типа на файла за импортиране Препоръчано отщракнете върху файловия тип, който отговаря на вашите събиране на данни и след това щракнете върху напред.
 4. В Файл за импортираневъведете пътя и името на файла, който искате да импортирате, или щракнете върху Преглед , за да отидете до файла и след това щракнете върху напред.
 5. В Изберете целевата папкащракнете върху папката, която искате да импортирате и след това щракнете върху напред.
 6. Потвърдете дали папката местоназначение е правилен и след това щракнете върху Готово.

Как да експортирате текстови събиране на данни

За да експортирате текстови събиране на данни, изпълнете следните стъпки:

За Outlook 2010:
 1. Щракнете върху файл tab и след това изберетеОпции.
 2. Изберете Разширено в навигационния екран (левия екран).
 3. В износ раздел, щракнете върху износ бутон.
 4. В изберете действие за извършване външен списък, щракнете върху експортиране във файли след това щракнете върху напред.
 5. В създадете файл Препоръчано от тип списъка, щракнете, за да изберете формат за файла, който искате да експортирате и щракнете върху напред.
 6. В списъка Изберете папка за експортиранещракнете върху папката, която искате да експортирате и щракнете върхунапред.
 7. В Запиши експортирания файл като въведете пътя и името на файла, че искате експортиране и след това щракнете върху напред.
 8. Потвърдете действието и след това щракнете върху Готово.
За Outlook 2007 и Outlook 2003:
 1. В менюто файл щракнете върху Импортиране и експортиране.
 2. В изберете действие за изпълнениещракнете върху експортиране във файли след това щракнете върху напред.
 3. В Създай файл Препоръчано от типщракнете, за да изберете формат за файла, който искате да експортирате и щракнете върху напред.
 4. В Изберете папка за експортиранещракнете върху папката, които искате да експортирате и щракнете върху Следващ.
 5. В Запиши експортирания файл катовъведете пътя и името на файла, че искате експортиране и след това щракнете върху напред.
 6. Потвърдете действието и след това щракнете върху Готово.

Свойства

ID на статията: 290859 - Последна рецензия: 18 ноември 2013 г. - Редакция: 3.0
Важи за:
 • Microsoft Outlook 2010
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
Ключови думи: 
kbhowto kbmigrate kbmt KB290859 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 290859

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com