ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Δεν μπορεί να συνδεθεί στον προσαρμογέα σύννεφο κατά την ανάπτυξη μιας βάσης δεδομένων του SQL Server σε ένα Microsoft Azure εικονική μηχανή στο SQL Server 2014 CTP2

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2908090 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μπορείτε να συνδεθείτε σε σύννεφο προσαρμογέα για τον SQL Server, όταν προσπαθείτε να αναπτύξετε μια βάση δεδομένων του SQL Server σε μια εικονική μηχανή της Microsoft Azure στον Microsoft SQL Server 2014 Κοινότητα τεχνολογίας προεπισκόπηση 2 (CTP2).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Η ενημέρωση κώδικα για το ζήτημα αυτό εκδόθηκε για πρώτη φορά στο πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης ενημέρωσης για SQL Server 2014 CTP2.

Αναφορές

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σύννεφο προσαρμογέα για τον SQL Server, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft TechNet στο Web:

Σύννεφο προσαρμογέα για τον SQL Server

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2908090 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 22 Ιουνίου 2014 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft SQL Server 2014 Developer Community Technical Preview 2
  • Microsoft SQL Server 2014 Enterprise Community Technology Preview 2
  • Microsoft SQL Server 2014 Standard Community Technology Preview 2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseadvanced kbmt KB2908090 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2908090

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com