Datorn återställs inte genom kontrollpunkter som har skapats efter den 8 september 2001

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 290700 - Visa produkter som artikeln gäller.
Denna artikel har tidigare publicerats under SV290700
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du försöker återställa en kontrollpunkt som har skapats efter den 8 september 2001 i Windows Millennium Edition fungerar inte återställningen när du startar om datorn. Följande felmeddelande kan också visas:
Återställningen misslyckades

Orsak

Det här problemet beror på att algoritmen som används för att beräkna kontrollpunktsfilens namn inte fungerar efter den 8 september 2001.

Lösning

Microsoft har publicerat en uppdatering som rättar till problemet. När du installerar uppdateringen skapas automatiskt en kontrollpunkt. Kontrollpunkter som du har skapat innan du installerar den här uppdateringen fungerar inte efter det att uppdateringen har installerats. Följande fil kan hämtas från Microsoft Download Center:
Dölj bildenVisa bilden
DOWNLOAD
Hämta 290700usam.exe nu
Om du vill veta mer om hur du hämtar supportfiler från Microsoft klickar du på artikelnumret nedan och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
119591 Hämta Microsoft-supportfiler från Onlinetjänster
Microsoft har genomsökt denna fil med ett antivirusprogram. Genomsökningen har gjorts med det mest aktuella antivirusprogram som var tillgängligt när filen lades upp. Filen finns sparad på servrar med utökad säkerhet, vilket bidrar till att förhindra otillåtna ändringar av den.

Den engelska versionen av den här uppdateringen har filattributen (eller senare) som visas i följande tabell. Datum och tider för dessa filer anges i UTC-tid (Coordinated Universal Time). När du visar filinformationen konverteras den till lokal tid. Du kan se skillnaden mellan UTC-tid och lokal tid med hjälp av fliken Tidszon i verktyget Datum och tid på Kontrollpanelen.
  Datum    Tid Version   Storlek   Filnamn
  -------------------------------------------------
  2-mars-2001 8:21 4.90.0.3003 255 552 Smgr.dll 
				

Status

Microsoft har bekräftat att detta är ett problem i Microsoft-produkterna som nämns i avsnittet "Gäller" i den här artikeln.

Mer Information

Om du vill veta mer om snabbkorrigeringar för Windows ME klickar du på artikelnumret nedan och läser artikeln i Microsoft Knowledge Base:
295413 Allmän information om programuppdateringar för Windows Millennium Edition

Egenskaper

Artikel-id: 290700 - Senaste granskning: den 26 oktober 2007 - Revision: 3.7
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Windows Millennium Edition
Nyckelord: 
kbproductlink kbqfe kbhotfixserver kbdownload kbdownload kbgraphxlinkcritical kbprb KB290700
Ansvarsfriskrivning för KB-innehåll som inte uppdateras
This article was written about products for which Microsoft no longer offers support. Therefore, this article is offered "as is" and will no longer be updated.

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com