A 2001. szeptember 8. után készült ellenőrzőpontra nem lehet visszaállítani a számítógépet

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 290700 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A jelenség

A 2001. szeptember 8. után készült ellenőrzőpontok visszaállítása nem működik a számítógép újraindítása után. Előfordulhat, hogy a következő hibaüzenet jelenik meg:
A visszaállítás sikertelen

Oka

A probléma azért fordul elő, mert az ellenőrzőpont fájlnevét kiszámító algoritmus nem működik 2001. Szeptember 8. után.

A megoldás

A Microsoft kiadott egy frissítést a probléma javításához. Amikor telepíti a frissítést, automatikusan létrejön egy ellenőrzőpont. A frissítés telepítése előtt létrehozott ellenőrzőpontok nem működnek a frissítés telepítése után. A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontból:
A kép összecsukásaA kép kibontása
DOWNLOAD
A 290700usam.exe fájl letöltése
További információt a Microsoft terméktámogatási fájlok letöltéséről a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A Microsoft a fájl ellenőrzéséhez a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb vírusellenőrző szoftvert használta. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

A frissítés angol nyelvű verziója a következő táblázatban található fájlattribútumokkal (vagy újabbakkal) rendelkezik. A fájlok dátuma és időpontja az egyezményes világidő (UTC) szerint van megadva, és a fájlinformáció megtekintése során ezen adatokat helyi időre konvertálja a program. A helyi idő és az egyezményes világidő közötti különbségről a Vezérlőpultról elérhető Dátum és idő párbeszédpanel Időzóna lapján tájékozódhat.
  Dátum     Idő  Verzió     Méret  Fájlnév
  -------------------------------------------------
  2001.02.03.  8:21  4.90.0.3003 255 552  Smgr.dll 
				

Állapot

Microsoft megerősítette a hiba létezését a cikk elején felsorolt Microsoft-termékekben.

További információ

A Windows Me gyorsjavításairól további információt a Microsoft Tudásbázis következő cikkében talál a cikk számára kattintva:
295413 A Windows Millennium Edition rendszer szoftverfrissítéseivel kapcsolatos általános információk (Előfordulhat, hogy a hivatkozás részben vagy teljes egészében angol nyelvű tartalomra mutat.)

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 290700 - Utolsó ellenőrzés: 2007. október 26. - Verziószám: 3.7
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Windows Millennium Edition
Kulcsszavak: 
kbdownload kbgraphxlinkcritical kbqfe kbprb kbproductlink KB290700
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.
Már nem támogatott termékekre vonatkozó Tudásbázis-tartalom – Felelősséget kizáró nyilatkozat
Ez a cikk a Microsoft által már nem támogatott termékekre vonatkozik, ezért a továbbiakban tartalma már nem frissül, jelenlegi állapotában lesz elérhető.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com