Windows Installer Cleanup -apuohjelma (MSICUU2.exe) ei ole enää saatavilla Microsoftilta.

Jos et voi lisätä, päivittää tai poistaa ohjelmaa tietokoneessa, suorita tämä vianmääritys.

Suoritusohjeet: Napsauta Suorita nyt -painiketta ja noudata sitten kehotteita.

Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva
Ohjelmien asennuksen ja asennuksen poiston vianmääritys saattaa korjata tässä artikkelissa kuvatun ongelman automaattisesti.
Tämä vianmääritystoiminto korjaa useita ongelmia.LisätietojaSuorita nyt
Kutista tämä kuvaLaajenna tämä kuva

Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Lisätietoja

Suositukset

Jos Microsoft Officen asennuksen poistamisessa ilmenee ongelmia, Microsoft suosittelee asiaankuuluvien Microsoft Fix It -ratkaisujen kokeilua. Ne sisältyvät seuraaviin artikkeleihin:
Microsoft Office 2010 -tuotepakettien asennuksen poistaminen tai poistaminen
Jos Microsoft Security Essentials -asennuksen poistamisessa ilmenee ongelmia, katso lisätietoja seuraavista artikkeleista:

Tietoja tästä artikkelista

Artikkelin tunnus: 290301
Viimeisin tarkistus: 1. joulukuuta 2014
Artikkelin tiedot koskevat seuraavia tuotteita:: Windows 8.1, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8, Windows 8 Pro, Windows 8 Enterprise, Windows 7 Starter, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, Windows 7 Enterprise, Windows 7 Ultimate, Windows Vista Starter, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Business, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Ultimate, Microsoft Windows XP Home Edition, Microsoft Windows XP Professional, Windows 8.1 with Bing, Windows 8.1 Pro for EDU
Haluatko antaa palautetta tästä artikkelista?