Trage prestaties wanneer de gebruiker een object opent met automatische naam correctie in Microsoft Access wordt ingeschakeld

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 290181 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Dit artikel geldt alleen voor Microsoft Access-database (. mdb).

Beginner: Vereist kennis van de gebruikersinterface op computers met één gebruiker.

Zie voor een Microsoft Access 2000-versie van dit artikel:200600.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Als een data base de functie Automatische naam correctie is ingeschakeld heeft, kunnen gebruikers een vertraging optreden bij het openen van data base objecten.

Oorzaak

Als u een beveiligde data base met automatische naam correctie ingeschakeld, moet de huidige gebruiker ontwerp machtigingen hebben voor het object op het inschakelen van automatische naam correctie wilt volgen, lossen en de binding fouten melden wanneer een object wordt geopend. Als een gebruiker heeft geen ontwerp machtigingen voor een object dat automatische naam correctie wilt wijzigen, plaats de wijzigingen elke keer dat de gebruiker het object opent, omdat de gebruiker niet gemachtigd is ooit de wijzigingen wilt opslaan.

Oplossing

Een gebruiker met machtigingen voor het wijzigen van het ontwerp van het object openen het object hebt. Vervolgens worden de wijzigingen permanent.

Meer informatie

Om te bepalen of de functie Automatische naam correctie voor de data base, klikt u opOptiesop deHulp programma'sin het menu en klik vervolgens op deAlgemeentab. Opmerking zijn er drie selectie vakjes in voor de functie Automatische naam correctie als volgt:
Bij houden over automatische naam correctie

Automatische naam correctie toepassen

Wijzigingen in log boek
Als deBij houden over automatische naam correctiehet tekstvak is geselecteerd (ingeschakeld), de functie Automatische naam correctie wordt gebruikt voor de data base.

Eigenschappen

Artikel ID: 290181 - Laatste beoordeling: zaterdag 17 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Access 2003
  • Microsoft Access 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbperformance kbprb kbmt KB290181 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:290181

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com