Waar vindt u informatie over het ontwerpen van een data base in Microsoft Access

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 289533 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Beginner: Vereist kennis van de gebruikersinterface voor één gebruiker computers.

Dit artikel geldt voor een Microsoft Access-database (. mdb) en op een Microsoft Access-project (. adp).

Voor een Microsoft Access 2000-versie van dit artikel Zie288947.
Voor een Microsoft Access 97-versie van dit artikel Zie288949.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Als u besluit gegevens voor uw oplossing in een Access-database of in een andere relationele data base, de data base ontwerpen de structuur is waarschijnlijk het moeilijkste onderdeel van de oplossing bouwen. Hoewel het is vrij makkelijk te wijzigen van het gegevensmodel tijdens het ontwikkelen de oplossing is het veel moeilijker nadat u hebt opgestart voor andere data base objecten. Daarom moet u zo veel moeite mogelijk in plaatsen het gegevensmodel ontwerpen voordat u begint met het maken van objecten in de de data base. Een oplossing die is gebaseerd op een goed ontworpen data model ontwikkelen wordt het makkelijker voor u om de oplossing te ontwikkelen.

Meer informatie

Als u eerder met relationele data base ontwerp, starten met behulp van de volgende bronnen:
 • Zie voor een overzicht van de relationele data base ontwerp, de volgende Knowledge Base-artikel:
  283878Beschrijving van de data base normalization basics
 • Weergave deData base Normalization BasicsWebCast.
 • Downloaden van de "Understanding Relational Data base Design" document. Dit document bevat het plannen en ontwerpen van een data base van de boven de grond. Dit document wilt downloaden, Zie het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
  283698"Understanding Relational Data base Design" document is beschikbaar in Download Center
 • Analyseer uw tabellen met behulp van de Wizard Tabel analyse. Voor meer informatie over de Wizard Tabel analyse Zie het volgende Knowledge Base-artikel:
  292799De werking van de Wizard Tabel analyse
 • Ga naar de Access data base tabel ontwerp peer-to-peer (microsoft.public.access.tablesdbdesign)-nieuwsgroep. U kunt communiceren met andere gebruikers toegang, waaronder Microsoft meest waardevolle Professionals (MVP's). U kunt een nieuwslezer software voor toegang tot deze nieuwsgroepen.
 • U kunt data base sjablonen die kunnen worden gebruikt voor downloaden vele doeleinden van de volgende Microsoft-website:http://Office.Microsoft.com/en-us/templates/Results.aspx?Qu=Access+database&AV=TPL000
 • In het volgende boek lezen: Hernandez, Michael. Data base Ontwerp voor Mere Mortals. Lezen, MA: Addison-Wesley ontwikkelaars druk 1997.
 • Voor meer informatie over gratis on line training die is beschikbaar voor Office 2003-producten, met inbegrip van Access 2003 vindt u op de volgende Microsoft-website:
  http://Office.Microsoft.com/en-us/training/default.aspx

Eigenschappen

Artikel ID: 289533 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Access 2003
 • Microsoft Access 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbdownload kbdatabase kbhowto kbmt KB289533 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:289533

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com