Formulier resultaten verzenden naar een data base en een geadresseerde en tegelijkertijd het onderdeel bestand laden gebruiken

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 288328 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Microsoft heeft gemaakt een white paper opgesteld waarin wordt uitgelegd hoe u formulier resultaten verzenden naar een data base en een e-mailadres en het uploaden van het bestand gebruiken onderdeel op hetzelfde moment.

Meer informatie

Het volgende bestanden zijn gedownload van het Microsoft Downloadcentrum Plaats:
Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Downloaden
Bestand uploaden-witboek
Voor Als u meer informatie over het downloaden van Microsoft-ondersteuningsbestanden, klikt u op de volgende artikelnummer om het artikel in de Microsoft Knowledge Base te bekijken:
119591Hoe Microsoft-ondersteuningsbestanden via Online Services downloaden
Microsoft heeft dit bestand op virussen. Microsoft gebruikt de meest huidige software voor virusdetectie die beschikbaar op de datum was dat het bestand is geboekt. Het bestand is opgeslagen op beveiligde servers die helpen onbevoegde wijzigingen aan het bestand verhinderen.Na het downloaden van het bestand FileUpload.exe, dubbel klik op het uitpakken van het white paper (FileUploadWhitePaper).

Eigenschappen

Artikel ID: 288328 - Laatste beoordeling: zaterdag 26 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft FrontPage 2002 Standard Edition
Trefwoorden: 
kbdatabase kbemail kbhowto kbmt KB288328 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:288328

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com