ID članka: 287623 - Pregledajte proizvode na koje se odnosi ovaj članak.
Ako ste korisnik paketa Small Business, dodatne resurse za otklanjanje poteškoća i učenje potražite na web-mjestu Podrška za paket Small Business.
Proširi sve | Sažmi sve

Na ovoj stranici

Sažetak

Microsoft Outlook održava popis nadimaka koji koriste i značajka automatske provjere naziva i značajka automatskog dovršetka. Korištenjem programa Outlook, automatski se stvara popis nadimaka. Ošteti li se predmemorija nadimaka, program Outlook možda neće moći prepoznati primatelje, može ponuditi krive primatelje pri automatskom dovršavanju adrese e-pošte ili poslati poruku krivoj osobi.

Za razliku od ranijih verzija programa Outlook koje su predmemoriju nadimaka spremale u datoteku pohranjenu na računalu, Outlook 2010 predmemoriju nadimaka pohranjuje u glavno spremište poruka. Na primjer, koristite li račun poslužitelja Microsoft Exchange, predmemorija nadimka je spremljena u skrivenu poruku vašeg poštanskog sandučića.

Uklanjanje jednog po jednog unosa predmemorije nadimka

Outlook 2010

Outlook 2007 ili Outlook 2003

Čišćenje čitave predmemorije nadimka

Za automatsko čišćenje čitave predmemorije nadimka idite na odjeljak"Popravi umjesto mene". Ako biste radije sami riješili problem, prijeđite na odjeljak "Popravit ću to sam".

Popravi umjesto mene

Za automatsko rješavanje problema kliknite gumb ili vezu Popravi. U dijaloškom okviru Preuzimanje datoteke kliknite Pokreni, a zatim slijedite korake u čarobnjaku za popravak.


Riješi taj problem
Microsoftov popravak 50586


Napomene
  • Taj je čarobnjak možda dostupan samo na engleskom jeziku, ali automatsko popravljanje funkcionira i za verzije sustava Windows na drugim jezicima.
  • Ne radite li trenutno na računalu na kojemu se pojavljuje problem, rješenje za popravak spremite na izbrisivi memorijski pogon ili CD, a zatim ga pokrenite na računalu na kojem se problem pojavljuje.

Zatim idite na odjeljak "Je li to riješilo problem?".Popravit ću to sam

Je li to riješilo problem?

  • Provjerite je li problem riješen. Ako je problem riješen, gotovi ste s ovim odjeljkom. Ako problem nije riješen, obratite se službi za podršku.
  • Voljeli bismo od vas dobiti povratne informacije. Da biste nam poslali povratne informacije ili prijavili eventualne probleme s ovim rješenjem, ostavite komentar na blogu "Popravite mi to" ili nam pošaljite poruku e-pošte.
Napomena Ovo je članak za brzo objavljivanje stvoren izravno iz Microsoftove službe podrške. Informacije u ovom članku navode se kakve jesu kao odgovor na nova pitanja. Materijali zbog brzine objavljivanja mogu sadržavati tipografske pogreške te mogu biti revidirani u bilo kojem trenutku bez obavijesti. Pogledajte Uvjete korištenja za dodatne informacije.

Svojstva

ID članka: 287623 - Posljednja izmjena: 29. siječnja 2013. - Revizija: 4.0
Odnosi se na:
  • Microsoft Office Outlook 2007
  • Microsoft Office Outlook 2003
  • Microsoft Outlook 2002 Standard Edition
  • Microsoft Outlook 2010
Ključne riječi: 
kbhowto kbfixme kbmsifixme KB287623

Pošaljite povratne informacije

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com