Artikel-id: 287497 - Få vist de produkter, som denne artikel refererer til.
Denne artikel er tidligere blevet udgivet under DA287497
Hvis du bruger Small Business-versionen, kan du finde flere oplysninger om fejlfinding og undervisningsressourcer på webstedet Support til Small Business.
Du kan finde en Microsoft Outlook 2000-version af denne artikel under 197316.
Du kan finde en Microsoft Outlook 2000 (IMO)-version af denne artikel under 197315. . Artiklen er evt. på engelsk.
Du kan finde en Microsoft Outlook 98-version af denne artikel under 181325. . Artiklen er evt. på engelsk.
Udvid alle | Skjul alle

På denne side

Sammenfatning

Du kan bruge Reparationsværktøj til Indbakke (scanpst.exe) til at genoprette mapper og elementer fra en beskadiget fil med private mapper (.pst) eller offlinemappefiler (.ost) i Microsoft Outlook 2010, Outlook 2007, Outlook 2003 og Outlook 2002. Scanpst.exe installeres automatisk, når du installerer Microsoft Office eller Microsoft Outlook. Scanpst.exe er ikke tilgængelig som et download.

Denne artikel beskriver, hvad Reparationsværktøj til Indbakke gør, og hvordan det validerer og retter fejl i en .pst- eller .ost-fil.

Sådan bruges Reparationsværktøj til Indbakke

Benyt følgende fremgangsmåde for at genoprette mapper og elementer fra en beskadiget .pst- eller .ost-fil ved hjælp af Reparationsværktøj til Indbakke.


Video: Sådan reparerer du filer med private mapper i Outlook (.pst)

Skjul billedetUdvid billedet
assets video1
uuid=864d6ddc-b810-4c61-9737-9c4a1d6ca023 VideoUrl=http://www.microsoft.com/da-dk/showcase/details.aspx?uuid=864d6ddc-b810-4c61-9737-9c4a1d6ca023
Skjul billedetUdvid billedet
assets video2


Bemærk! Eksemplerne i de følgende afsnit viser, hvordan du skal bruge Reparationsværktøj til Indbakke på en .pst-fil, men du kan bruge den samme fremgangsmåde i forbindelse med en offlinemappefil (.ost).

Skjul billedetUdvid billedet
2709618
Trin 1: Køre Reparationsværktøj til Indbakke for at diagnosticere og reparere fejl


Skjul billedetUdvid billedet
2709619
Trin 2: Genoprette de reparerede elementer


Skjul billedetUdvid billedet
2709620
Trin 3: Genoprette reparerede elementer fra sikkerhedskopifilen

Avancerede oplysninger

Hvis du er interesseret, kan du i denne artikel også finde en nøjagtig beskrivelse af, hvad Reparationsværktøj til Indbakke gør, og hvordan værktøjet validerer og retter fejl i .pst- eller .ost-filerne.

Sådan virker Reparationsværktøj til Indbakke

Når du kører Reparationsværktøj til Indbakke på en fil med private mapper (.pst), gør værktøjet følgende:
 • Reparationsværktøj til Indbakke analyserer mappestrukturen og elementoverskrifterne i filen med private mapper (.pst-fil) for at genoprette alle mapper og elementer.
 • Hvis Reparationsværktøj til Indbakke genopretter filen med private mapper (.pst), betyder det, at reparationsværktøjet registrerede problemer og reparerede, hvad det kunne.
 • Reparationsværktøj til Indbakke forsøger at lave en hvilken som helst fil om til en fil med private mapper (.pst). Hvis du for eksempel omdøber en eksekverbar fil til "Filnavn.pst" (uden anførselstegn), ændrer værktøjet filen til en .pst-fil.
 • Reparationsværktøjet til Indbakke laver en sikkerhedskopi af alle filer med private mapper (.pst), før det forsøger at reparere filerne.

Sådan validerer og retter Reparationsværktøj til Indbakke fejl

ScanPST validerer og retter oftest fejl i den interne datastruktur i en .pst-fil. .pst-filen er en databasefil. Strukturer, som f.eks. B-træer og referenceantal, bliver derfor kontrolleret og repareret efter behov. Disse objekter på lavt niveau kender ikke til strukturerne på de højere niveauer, som f.eks. meddelelser, kalenderelementer osv., der er bygget på dem.

Hvis ScanPST konstaterer, at en bestemt blok af strukturen eller tabellen ikke kan læses eller er beskadiget, fjerner ScanPST den. Hvis denne blok var en del af et bestemt element i Outlook, bliver elementet fjernet, når det er valideret.

Denne funktionsmåde er måske ikke forventet, men fjernelsen af elementet er passende efter omstændighederne. Denne specielle situation forekommer meget sjældent, og den vil altid blive angivet i ScanPST-logfilen.

De mere synlige forandringer, du ser på et højere niveau, involverer mapper og meddelelser.

Mapper

ScanPST undersøger alle mapper i .pst-filen og udfører følgende handlinger:
 1. ScanPST sørger for, at det er de korrekte tabeller, der er knyttet til mappen.
 2. ScanPST kontrollerer hver række i hver tabel og sørger for, at meddelelsen eller undermappen findes i systemet.
 3. Hvis ScanPST ikke kan finde meddelelsen eller undermappen, fjerner ScanPST rækken fra tabellen.
 4. Hvis ScanPST finder meddelelsen eller undermappen, validerer ScanPST meddelelsen eller mappen.
 5. Hvis denne validering mislykkes, betragtes meddelelsen eller mappen som beskadiget, og den bliver fjernet fra tabellen og slettet fra databasen.
 6. Hvis valideringen lykkes, foretager ScanPST endnu en analyse for at sikre, at værdierne for den nu genoprettede meddelelse er i overensstemmelse med værdierne i tabellen. Beskadigede mapper genoprettes fra bunden, hvis det er nødvendigt. Disse mapper indeholder ingen brugerdata.
Meddelelser

De fleste brugere er bekymret for meddelelseshandlinger, da et beskadiget element sandsynligvis vil resultere i, at noget fjernes fra .pst-filen. ScanPST udfører følgende handlinger på meddelelser:
 1. ScanPST foretager en grundlæggende validering af tabeller over vedhæftede filer og modtagere. Denne handling minder om den måde, en mappe fungerer på, når den indeholder meddelelser.
 2. Så snart en modtagertabel er valideret, så modtagerne med garanti er formateret korrekt, foretager ScanPST de ændringer, der kræves for at synkronisere indholdet af disse gyldige modtagertabeller med modtageregenskaberne for meddelelsen. ScanPST garanterer også, at meddelelsens overordnede mapper viser hen til en gyldig mappe. Følgende meddelelsesegenskaber kontrolleres for at sikre, at de følger gyldige dataformater:
  • PR_MESSAGE_CLASS

   ScanPST kontrollerer, at denne egenskab findes. Hvis egenskaben ikke findes, bliver den angivet til IPM.Note.
  • PR_MESSAGE_FLAGS

   Hvert flag valideres separat.
  • PR_SUBMIT_FLAGS

   Denne validering minder om handlingen for meddelelsesflag.
  • PR_CLIENT_SUBMIT_TIME

   Hvis sendeflagene angiver, at meddelelsen er markeret som sendt, skal denne egenskab findes. Hvis sendeflagene ikke angiver, at meddelelsen er markeret som sendt, angives tidspunktet til Nu.
  • PR_SEARCH_KEY

   Denne egenskab skal findes. Hvis egenskaben ikke findes, genereres et tilfældigt GUID til den.
  • PR_CREATION_TIME

   Denne egenskab skal findes. Hvis egenskaben ikke findes, angives tiden til Nu.
  • PR_LAST_MODIFICATION_TIME

   Denne egenskab skal findes. Hvis egenskaben ikke findes, angives tiden til Nu.
  • PR_MESSAGE_SIZE

   Størrelserne genberegnes og sammenlignes med gemte værdier. Hvis størrelserne varierer med nogle delta, skrives den beregnede værdi.
  Der foretages ingen validering af egenskaber, der er relateret til brødtekst, bortset fra den implicitte validering på lavere niveauer, som beskrevet ovenfor. Modtagerens visningsegenskaber ændres, så de er i overensstemmelse med den genoprettede modtagertabel. Så snart denne handling er gennemført, køres andre algoritmer for at indsamle alle uafhængige meddelelser og placere dem i en mappe med uafhængige meddelelser.

  Du kan finde flere oplysninger om binære træer (b-træer) på følgende Microsoft-websted:
  En omfattende undersøgelse af datastrukturer
Bemærk! Dette er en artikel til hurtig udgivelse, som er oprettet direkte i Microsofts supportafdeling. Oplysningerne i artiklen præsenteres som de og behandler aktuelle problemer. Fordi artiklen er blevet udgivet hurtigt, kan der forekomme slåfejl, og artiklen kan blive redigeret uden varsel. Se andre forbehold under Vilkår for anvendelse.

Egenskaber

Artikel-id: 287497 - Seneste redigering: 22. marts 2013 - Redigering: 1.0
Oplysningerne i denne artikel gælder:
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office Outlook 2003
Nøgleord: 
kbrepair kbhowto kbvideocontent KB287497

Send feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com