Οι χρήστες δεν είναι δυνατό να αποκτήσουν πρόσβαση σε γραμματοκιβώτια του Outlook που συνδέονται με έναν πίνακα διακομιστή πρόσβασης πελάτη σε περιβάλλον Exchange Server 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2863473 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Προγράμματα-πελάτες SomeMicrosoft Outlook σύνδεση με έναν πίνακα διακομιστή πρόσβασης πελάτη, χρησιμοποιώντας μια μονάδα εξισορρόπησης φόρτου υλικού σε περιβάλλον Microsoft Exchange Server 2010.
  • Ένας από τους διακομιστές του γραμματοκιβωτίου "παγώνει".
Σε αυτό το σενάριο, όλα τα νήματα της υπηρεσίας RPC πρόσβαση υπολογιστή-πελάτη (RPCClientAccess.exe) σε όλους τους διακομιστές πρόσβασης πελάτη σε μια τοποθεσία υπηρεσίας καταλόγου Active Directory που εμφανίζουν την κατάσταση σε εκκρεμότητα. Τελικά, τα νήματα που γίνονται εξαντληθεί. Επιπλέον, οι χρήστες δεν έχουν πρόσβαση στα γραμματοκιβώτιά τους με τους υπολογιστές-πελάτες του Outlook.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή το όριο για τον αριθμό των εκκρεμών νήματα της διεργασίας RPCClientAccess.exe δεν είναι αρκετά χαμηλή. Επομένως, χρειάζεται πολύ χρόνο για να καλέσετε το backthreads από το διακομιστή γραμματοκιβωτίου που παύει να λειτουργεί.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ακόλουθη συνάθροιση ενημερώσεων:
2866475 Περιγραφή της συλλογής ενημερωμένων εκδόσεων 2 για Exchange Server 2010 SP3

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία RPC πρόσβασης πελάτη, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το balancers φορτίο υλικού για τον Exchange Server 2010, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2863473 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 1
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 3 στις ακόλουθες πλατφόρμες
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter kbmt KB2863473 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2863473

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com